Читайте нас в соціальних мережах

Юні борці з шести країн змагалися у Збаражі (фоторепортаж)

Понеділок, 02 жовтня 2017 19:19
В XIII міжнародному юнацькому турнірі з вільної боротьби на Тернопільщині  найбільше медалей вибороли збаражчани.

Цього року у Збаражі на Тернопільщині відбувся традиційний XIII міжнародний юнацький турнір з вільної боротьби пам’яті майстрів спорту Олександра Короля та Назарія Бойка.  

Тринадцятий міжнародний турнір проходив у спортивному залі Збаразької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 і тривав два дні: 30 вересня - 1 жовтня. У цьогорічному турнірі взяло участь 35 команд з шести країн світу - Німеччини, Польщі, Словаччини, Білорусії, Молдови та Азербайжану та майже всіх міст України.  

Організував міжнародний турнір збаразький Спортивний клуб «Чемпіон», президентом якого є Петро Король.  

—  За підсумками дводенних змагань, у XIII міжнародному юнацькому турнірі з вільної боротьби була розіграна командна першість.  В особистому заліку чемпіоном турніру стала збаразька команда СК «Чемпіон», яка завоювала найбільше медалей: 3 золоті, 8 срібних та одну бронзову медаль. Чемпіонами, які вибороли золото, є: Влад Хариш, Богдан Бацюк та Олександр Бебко.  Окрім медалей, переможці отримали також кубки. Загалом чемпіонів з різних міст України та інших країн було  15, — поділився тренер з вільної боротьби із 38-річним досвідом роботи та президент клубу «Чемпіон» Петро Король.

Петро Євгенович додав, що в цьогорічному турнірі Тернопільську область навіть представляли хлопці, які раніше здобували перемоги не тільки у Всеукраїнських турнірах, але і за кордоном.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ