Читайте нас в соціальних мережах

У IV Всеукраїнському турнірі з волейболу Тернопільська «Галичанка» ввійшла у трійку кращих (фоторепортаж)

Четвер, 31 серпня 2017 18:49
Протягом 28-30 серпня у спорткомплексі ТНЕУ відбувався IV Всеукраїнський турнір з волейболу серед  чотирьох жіночих команд, де команда з Тернополя здобула переможне місце.

IV Всеукраїнський турнір з волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті ректора ТНЕУ, професора Сергія Ілліча Юрія, зібрав у спорткомплексі ТНЕУ волейбольні команди:«Волинь-Університет-ОДЮСШ» міста Луцька, «Перлини-Полісся» із білоруського Мозиря, тернопільської «Галичанки-ТНЕУ-ГАДЗ» та чернігівського «Педуніверситету-ШВСМ». До кожної з команд входило по 10 гравців, а протягом турніру відбулося 6 командних ігор.

За підсумками суддів у фіналі турніру перше місце здобула команда із Мозиря «Перлини-Полісся», друге - «Волинь-Університет-ОДЮСШ», а бронзу отримала тернопільська «Галичанка».

–     На змагання я відсилав різних дівчат –  добре тренованих гравців, які навіть були на Всесвітних Універсіадах, та початківців. Серед  дівчат, яких я треную, є гравці, які довгий час займаються волейболом, а є і ті, що займаються 1-2 роки. Підготовка до змагань у «Галичанки» проходила на зборах протягом одинадцяти днів – із 31 липня по 10 серпня в селі Кімната Кременецького району. Там у нас є своя база під назвою «Смерекова хата». На зборах у нас було по три тренування, тобто на день ми тренувалися по 5-6 годин. Сам я треную дівчат із «Галичанки» вже другий сезон – поділився головний тренер волейбольного клубу «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» Віктор Туркула.

Віктор Михайлович додав, що задоволений результатами турніру, адже дівчата з «Галичанки» інтенсивно готувалися до змагань. Головний тренер зазначив, що це не перше переможне місце, яке цього року здобуває «Галичанка».

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ