Читайте нас в соціальних мережах

На «Динамо» та «Циганку» з’їхалося 13 команд із пляжного волейболу з усієї Тернопільщини (фоторепортаж)

Вівторок, 29 серпня 2017 12:51
У Тернополі відбувся ІІІ відкритий турнір з пляжного волейболу, який зібрав на двох спортмайданчиках команди професіоналів та любителів з Тернополя та області.

У заключному літньому турнірі з пляжного волейболу, що проходив 26 серпня на на спортмайданчику ФСТ «Динамо» та на площадці пляжу «Циганка», взяло участь 13 команд. Волейболісти боролися за грамоти, медалі, а також призи від партнерів спортивного заходу.

–    На участь  у турнірі з пляжного волейболу ми реєстрували більше професійних гравців , аніж аматорів. Учасниками чемпіонату були хлопці з Тернополя та п’яти районів Тернопільської області: Бережанського, Чортківського, Збаразького, Вишнівецького, Теребовлянського. У підсумку змагань перше місце зайняла команда «ТОКО», друге – «Бульба», а трете посіла команда «УКРОП». До команди «ТОКО» входив Степан Дека, який отримав спортивну кваліфікацію чемпіон України та Андрій Куницький, що став майстром спорту із пляжного волейболу, – розповіла директор ТМЦ фізичного здоров'я населення Галина Федорович.  

Пані Галина зазначила, що волейбольний турнір відбувся за підтримки Тернопільської міської ради та постійних спонсорів спортивного заходу - магазину спорттоварів «Спортландія» та ТМ «Ласунка», які нагородили команд-переможців цінними речами.

–     Наша команда зайняла третє місце у змаганнях. Ми отримали від спонсорів та фонду волейбольного турніру багато цінних призів: футболки, надувні матраци грамоти та медалі. Пляжним волейболом я займаюся біля двох років, займаюся також і класичним волейболом та футболом. Команда «УКРОПу», до якої входить  двоє гравців,  долучається до пляжного волейболу дуже часто. Я сподіваюсь, що наступного року лави укропівців-волейболістів поповняться, пляжний волейбол повинен розвиватися в Тернополі на високому рівні, –  поділився гравець команди «УКРОПу» Денис Гевко.

Наголосив на тому, що пляжний волейбол в Тернополі потрібно підтримувати й голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський.

–     Представники укропу насамперед зацікавлені, щоб тернополяни долучалися не тільки до різноманітних культурно-мистецьких заходів, але й брали активну участь у різнорідних активних видах спорту, одним із яких є пляжний волейбол. Даний вид спорту в нашому місті стає щоразу популярнішим, адже збирає щороку на тернопільських спортмайданчиках більше і більше гравців та вболівальників. Тому хлопці з «УКРОПу» активно долучаються майже до всіх волейбольних турнірів, які проходять влітку у Тернополі. При цьому, наша команда цього літа вже двічі займала призові місця, – поділився Андрій Цибульський.

Нагадаємо, що 9 вересня Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення планує організувати ще один відкритий кубок Тернополя із  пляжного волейболу.    

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ