Читайте нас в соціальних мережах

Величезний торт, обливання шампанським та омріяний кубок: у Тернополі нагородили чемпіонів світу з водно-моторного спорту (фоторепортаж)

Понеділок, 28 серпня 2017 13:06
У Тернополі на офіційному закритті чемпіонату світу та Європи із водно-моторного спорту відбулося урочисте нагородження кращих спортсменів.

На Тернопільському ставі 27 серпня відбулися фінальні змагання між професійними командами з різних областей України та 11 країн світу, а після останнього заїзду представники оргкомітету змагань нагородили кращих спортсменів. Окрім почесного нагородження, на церемонії також звучали привітання міського голови Тернополя Сергія Надала.

–     Вітаю усіх спортсменів та гостей з успішним завершенням чемпіонату світу та Європи з водно-моторного спорту. За ці два дні Тернопіль став водно-моторною столицею світу, а тернополяни отримали гарне видовище. Хочу подякували Національній та Міжнародній федерації водно-моторного спорту за те, що обирають Тернопіль для проведення змагань. Також вдячний генеральному партнеру спортивного заходу – компанії "Креатор-Буд"  за підтримку у проведенні  перегонів, – звернувся Сергій Надал. 

За загальними підсумками чемпіонату, у класі F-500 переможцем став Джузеппе Россі з Італії, у класі F-250 переміг також італієць Маттео Гандольфі. Переможцем у класі F-125 став чемпіон з Естонії Марек Пееба, а володарем Кубку міського голови у класі S-550 став литовець Лаймутіс Моркунас.

Окрім кубків та медалей, учасників перегонів також нагородили величезним тортом, а деякі спортсмени-тріумфатори  на радощах навіть обливали свої колег шампанським. Розділив радість перемоги зі спортсменами і президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук.

   Мені дуже приємно, що сьогодні все йде на користь Тернополю. Найперше, дуже тішить мене  погода, яка два дні «лякала» нас грозами та блискавицями, а нині нарешті «заспокоїлася» та дала можливість усім  спортсменам  завершити змагання на хорошому рівні, показати блискучі результати. Змагання були дуже напруженими, але, на щастя, безпечними. Ми вдячні тернополянам за гостинність, тож бажаємо рідному місту процвітання, миру і хорошого настрою, – поділився Віктор Шемчук.

Від імені всіх команд-учасників перегонів президент пообіцяв, що наступний чемпіонат світу та Європи, який відбудеться у 2018 році, буде більш грандіозним, а команд до Файного міста приїде набагато більше.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ