Читайте нас в соціальних мережах

ІІ турнір із пляжного волейболу зібрав на двох спортмайданчиках волейболістів з усієї Тернопільщини (фото)

Неділя, 30 липня 2017 22:06
У ІІ турнірі зі пляжного волейболу у Тернополі взяли участь не тільки волейболісти-аматори, але й професійні гравці, а самі змагання організатори проводили на двох спортмайданчиках.

 30 червня з 11:00 години ранку волейбольний турнір у двох зонах розпочало 9 команд – 5 команд волейболістів на спортмайданчику комплексу «Динамо» та 4 команди гравців на площадці пляжу «Циганка». До ІІ липневих змагань із пляжного волейболу долучилися і початківці, і професійні гравці з усієї Тернопільщини.  

–  Я сам займаюся пляжним волейболом непрофесійно, проте намагаюся активно долучатися до цього виду спорту. Сам працюю лікарем-хірургом, і хоч не завжди вистачає часу пограти у волейбол, я стараюся займатися цим видом спорту більш-менш регулярно. Я брав участь також у І турнірі із пляжного волейболу, де наша команда посіла 2 місце. Пляжний волейбол у Тернополі справді розвивається, тому що такий турнір проводиться цього літа вже вдруге. І хочу сказати, що цього року гравці із цього виду спорту грають на більш професійному рівні, що мене дуже тішить,  –  розповів гравець із тернопільської волейбольної команди Андрій Махніцький.

Гравець зазначив, що в ІІ турнірі із пляжного волейболу зареєструвалося дещо менше команд, аніж у І турнірі, проте відсутність багатьох волейболістів можна пояснити тим, що хлопці пороз’їжджалися по домівках.

-  Сьогодні в Тернополі грають команди не тільки з Тернополя, але й області. Зокрема, у турнірі взяли участь хлопці навіть із Козови, Теребовлі. Пізніше в нас на «Циганці» буде й фінал – зіграють два переможці з «Динамо» і два переможці з «Циганки». Змагання сьогодні будуть тривати приблизно до 15:00 – 16:00 години. Партнерами нинішнього спортивного заходу є ТМ «Ласунка», від якої переможці заходу отримають надувні матраци і футболки, а магазин спортивних товарів «Спортландія» виділив переможцям насоси. Також спонсором виступив і Тернопільське відділення Національного олімпійського комітету України, – поділився провідний фахівець Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Андрій Теплий.

Андрій Михайлович зазначив, що наступні змагання із пляжного волейболу організатори планують провести в кінці серпня на цій же площадці пляжу «Циганка». Якщо в серпні до змагань долучиться стільки ж команд, як і цього разу, то ІІІ турнір із пляжного волейболу доведеться також проводити на двох площадках.

Організатором ІІ турніру з волейболу є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, а суддями турніру виступили представники Тернопільської обласної федераціії волейболу.

Анна Семенків

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ