Читайте нас в соціальних мережах

Ващук, Коновалов, Нагорняк та інші зірки футболу зіграли на новому стадіоні у Вишнівці (фоторепортаж)

Середа, 05 липня 2017 16:29
Зіркова національна збірна України серед ветеранів зіграла показовий матч у смт. Вишнівець під час відкриття нового стадіону.

Протистояли іменитим футболістам гравці місцевого ФК «Вишнівець». Товариський матч завершився рахунком 5:4 на користь гостей. Утім, вишнівецькі футболісти показали чудову гру і саме вони забили два перші голи!

«Що може бути кращим подарунком для селищної громади, ніж відкриття нового стадіону?, - написали в офіційні групі Національної збірної України серед ветеранів. -  Саме така урочиста подія відбулась на Тернопільщині, у селі Вишнівець, де після двох років будівельних робіт відчинив двері красень-стадіон із чудовим трав’яним покриттям, критими трибунами на півтори тисячі місць. Участь у відкритті взяла Національна збірна України серед ветеранів, зігравши дружній матч проти місцевого «Вишнівця», що нині лідирує у чемпіонаті району.»

Хоча сам матч розпочався з двох голів вишнівчан. Вже на перших хвилинах відзначилися Тарас Косинський і Микола Когут, вивівши свою команду у перед 2:0.

Та і на те вона національна збірна, навіть серед ветеранів, що таки перемогти у матчі. Рахунок - 5:4. У складі ветеранів відзначились Сергій Нагорняк (тричі), Владислав Ващук та Сергій Коновалов!

Окрім згаданих зірок на поле також виходили не менш імениті Едуард Цихмейструк, Віталій Косовський, Юрій Дмитрулін, Сергій Ковалень, Сергій Беженар, Юрій Максимов тощо.

«Маленькі міста та селища мають вчитися на прикладі Вишнівця! Дякуємо керівнику місцевої громади, меценату Володимиру Кравцю за чудовий стадіон, який відсьогодні 365 днів на рік слугуватиме футболістам та представникам інших видів спорту! Легенди Збірної України були щиро вражені рівнем та якістю арени, рівнесеньким газоном, критими трибунами, комфортними роздягальнями! Так тримати, Вишнівець, до перемоги!» - написали в офіційні групі Національної збірної України серед ветеранів.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ