Читайте нас в соціальних мережах

Футболісти-аматори, держслужбовці за професією виборювали кубок з міні-футболу (фото)

Четвер, 29 червня 2017 10:06
З нагоди Дня Конституції на спортивному майданчику ТНЕУ стартували змагання з міні-футболу серед команд-аматорів, які представляють державні організації Тернопільської області.

Офіційне відкриття футбольного турніру відбулося 28 червня о 11 годині за присутності представників Тернопільської ОДА, футболістів, тренерів, суддівської колегії та гостей.  

– В це державне свято вітаю всіх учасників змагань та бажаю кожному тернопільському спортсмену й уболівальнику натхнення, перемоги та успіхів. Я, як голова Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо», впевнений, що всі гравці сьогодні є добре підготовленими до турніру. Крім того, ми недавно розігрували Кубок з міні-футболу в рамках «Динаміади-2017», тож команди вже мають певний досвід, – привітав гравців на початку турніру начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Після привітальної частини змагань і традиційного гімну, 12 команд – учасників турніру зайняли бойову позицію на спортивній арені . Перші чотири команди, кожна яких налічувала вісім гравців, розпочали аматорські міні-футбол.

– За рахунок такого важливого дня – свята Конституції, ми й вирішили влаштувати для тернополян дозвілля. Хтось більше задоволений від перших результатів проведення турніру, хтось менше, проте люди трохи відпочинуть – побігають, повболівають. До нинішнього міні-футболу ми залучили  державних службовців, працівників державних підприємств – одним словом,  не професійних гравців. Я, як аматор, також займаюся футболом та готовий підтримати присутніх нині футболістів, – зазначив головний спеціаліст з питань фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА Микола Бурий.

За словами Миколи Ярославовича, змагання з міні-футболу будуть запеклими та триватимуть до 15:00 години. Кубки, медалі , футбольні м’ячі та головний приз кубок голови облдержадміністрації вже «чекають» команд-переможців біля суддівської зони. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ