Читайте нас в соціальних мережах

Руками, ногами і кров’ю виборювали перемогу польсько-українські бійці на «Битві за честь» з фрі-файту у Тернополі (фоторепортаж)

Неділя, 18 червня 2017 11:13
На міжнародному турнірі з фрі-файту «Битва за честь» у ТРЦ «Подоляни», тернопільські «Характерники» показували полякам козацьку силу та виборювали для команди нові перемоги.

Третій міжнародний турнір з фрі-файту «Битва за честь» зібрав у концерт-холі ТРЦ «Подоляни» тисячний люд, що ніде було і яблуку впасти. Стільки вболівальників з Тернополя, Польщі та інших областей України приїхало підтримати та привітати бійців.

- Я щиро вдячний владі міста Тернополя за те, що плекала в любові та зібрала нині таких мужніх і готових до боротьби хлопців. Бажаю бійцям гідно відстояти честь свого міста, - привітав учасників фрі-файту перед початком бою Перший заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул.

Чотирьохгодинний турнір з фрі-файту складався із 12 поєдинків, серед яких у 9 поєдинках з поляками за перемогу  боролися українці. Зокрема, за честь Тернополя боролось шестеро «Характерників»: Ігор Слюсарчук, Юрій Босий, Віктор Кохно, Тарас Титаренко, Микола Гринчук та Володимир Ізанський. Козаки-характерники вибороли для тернопільської команди п’ять перемог.

-  Задоволений не тільки перемогами своїх хлопців, але й поразками. Не дивлячись на помилки, кожен із бійців показував хорошу техніку, підготовку, волю до перемоги, характер. Вважаю, що не стільки я, а самі бійці плекають у собі мужні риси характеру для подальшої перемоги. Я даю лише підтримку, хорошу поради, - поділися Голова Федерації фрі-файту і змішаних єдиноборств України та тренер тернопільського клубу «Характерник» Валерій Чоботар.

У підсумку турніру з фрі-файту перемогла Польща – українські спортсмени поступилися полякам однією перемогою.  

 

Анна Семенків

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар