Читайте нас в соціальних мережах

Більше десяти футбольних команд змагалися у Тернополі в честь легендарного тренера Валерія Лобановського (фоторепортаж)

Середа, 17 травня 2017 07:47
Турнір пам’яті видатного українського тренера Валерія Лобановського відбувся у Тернополі 13 травня.

Саме цього дня 15 років тому серце багаторічного тренера «Динамо» припинило битися. Дванадцять команд завзятою грою у міні-футбол вшанували пам’ять видатної особистості.

На футбольне поле турніру вийшло дванадцять команд міста та області, серед яких збірна ТНТУ, збірна ТНПУ, «Кадуб», «Hard Kick», «Міщанське братство», «УКРОП», «Банкір», «Рух», «Арсенал», «Монако», «Молодіжне крило «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

- Для Тернополя такі заходи є, безперечно, потрібні і корисні, бо спорт сьогодні розвивається. І чим більше турнірів буде проводитись, тим більше дітей, молоді, дорослих залучатимуться до спорту, до занять фізкультурою. Команди зібралися сильні. І суддівська бригада хороша. А от організація дещо посередня як для турніру такого рівня та імені такої видатної людини, – поділився спостереженнями гравець команди «УКРОП» Володимир Міщишин.

Завдяки напористості та професіоналізму трійку переможців склали команди «Міщанське братство» (І місце), збірна ТНТУ (ІІ місце) та «Рух» (ІІІ місце). Організатори зазначили, що такого роду футбольний турнір планують провести і наступного року, перетворивши це у традицію.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ