Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські «укропівці» організували відкритий чемпіонат з міні-футболу (фоторепортаж)

П'ятниця, 28 квітня 2017 09:12
Відкритий чемпіонат ТНПУ ім. В.Гнатюка з міні-футболу, який організували «укропівці» спільно з профкомом вишу, вже вдруге відбувся в Тернополі.

Для участі в турнірі зареєструвалось 11 команд, серед яких і гравці футбольного клубу «УКРОП».

- Я ініціював проведення такого заходу і участь в ньому могли взяти усі охочі. Цей чемпіонат проводиться вже вдруге і сподіваюся стане традиційним. Сьогодні відбулася фінальна гра, в якій перемогу здобула команда «Шепетівський акумулятор», - розповідає організатор, гравець команди «УКРОП» Володимир Міщишин.

В результаті запеклих міні-футбольних поєдинків ФК «УКРОП» вдалось вийти до чвертьфіналу чемпіонату.

- Перед проведенням ігор ми провели відкрите жеребкування, в результаті якого сформували 3 групи: до першої увійшло 3 команди, до другої та третьої – по 4 команди. Вже 25 квітня у вівторок розпочались групові етапи. В результаті матчів у плей-офф вийшли: з групи A – «Монако» і «Hard kick»; з групи B – «Шепетівський акамулятор» та «УКРОП»; з групи C – «Метеор» і «Молодіжка», - говорить учасник чемпіонату Дмитро Познанський.

До півфіналу увійшли команди «Метеор», «Монако», «Шепетівський акумулятор» та «Hard kick». З цих команд місце у фінал вибороли «Шепетівський акумулятор» та «Метеор»,перша з яких отримала перемогу.

На думку головного організатора, цей чемпіонат не стане останнім і в майбутньому вони очікують на більшу кількість команд.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ