Читайте нас в соціальних мережах

Найкращі бійці змішаних єдиноборств України будуть битися сьогодні у «Подолянах» (пряма трансляція)

Субота, 22 квітня 2017 17:38
Сьогодні, о 19.00, розпочнеться фінал Чемпіонату України з ММА. Шанувальники спорту можуть у он-лайн режимі спостерігати за фіналами учасників вікової групи 18-21 р.

Нагадаємо, у Тернополі відбудеться Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків, юніорів та молоді.

Майже півтисячі хлопчиків та юнаків зі всіх регіонів України боротимуться за перемогу в ході Чемпіонату України зі змішаних єдиноборств, котрий проходитиме 22-23 квітня.

За інформацією організатору – Федерації змішаних єдиноборств ММА України, змагання проходитимуть у декількох вікових категоріях: молодші діти – 10-11 років, старші діти – 12-13 років, юнаки – 14-15 років, юніори – 16-17 років, молодь – 18-21 рік.

Призові місця у Чемпіонаті нададуть змогу переможцям, в залежності від вікової категорії, отримати поважні спортивні звання «майстер спорту зі змішаних єдиноборств ММА» або «кандидат у майстри спорту зі змішаних єдиноборств ММА».

Ця масштабна спортивна подія проводиться з метою популяризації змішаних єдиноборств в нашій країні, а також підвищення рівня спортивної майстерності учасників. На чемпіонаті України 2017 ми побачимо нові імена у світі змішаних єдиноборств ММА, нових перспективних бійців!

Запрошуємо вас відвідати змагання та стати свідками видовищних і захоплюючих двобоїв!

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ