Читайте нас в соціальних мережах

2017 рік почався успіхами для тернопільських борців греко-римського стилю

П'ятниця, 21 квітня 2017 11:40
У стінах дитячо-юнацької спортивної школи з греко-римської боротьби вирішили підбити позитивні підсумки роботи та влаштувати нагородження.

Кращих тренерів і спортсменів відзначали колеги та представники міської і обласної рад.

- Ми поставили перед собою ціль, увесь 2016 рік над нею працювали і тепер - маємо результат. Ця робота, виїзди на змагання, збори – дала свої плоди. Основний, звичайно, що Антонюк Андрій став чемпіоном України і представив наше місто, нашу область, нашу державу на чемпіонаті Європи та посів третє місце. З цим ми його вітаємо і за це дякуємо, - говорить заслужений тренер України з греко-римської боротьби Андрій Телебан.

Тренер також відзначив вихованців Олега Дикого, Степана Жмурко та Володимира Войтовича, який прийматиме участь у чемпіонаті Європи 18-20 травня.

На нагородження запросили і юних вихованців, які починають свій шлях у боротьбі, аби вони бачили спортсменів, на яких треба рівнятися. На знак подяки і заохочення тренерам та спортсменам, завдяки допомозі спонсорів, вручили і грошові винагороди.

Заступник міського голови Леонід Бицюра привітав борців та їх настаників із успіхами та наголосив, що греко-римська боротьба стає пріоритетним видом спорту для міста. Директор КУТОР «ТОШВСМ», депутат Тернопільської обласної ради Олег Любінський також привітав спортсменів та вручив подяки Андрію Телебану, Віталію Ліщинському, Андрію Антонюку, Володимиру Войтовичу, Дикому Олегу.

- Сьогодні у нас дуже значна подія, рік почався дуже вдало, ми маємо гарні результати і радіємо. Але хочу, щоб ми не забували, що для отримання цих результатів проходить робота у цих залах, вона клопітка, вона нелегка, вона повсякденна, адже, щоб щось отримати, потрібно спочатку щось віддати. Тобто потрібно віддавати себе, свої сили і тоді у нас буде результат, - переконаний майстер спорту міжнародного класу Віталій Ліщинський.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар