Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський фрі-файтист Микола Гринчук програв у Польщі на престижному «Спартан Файт»

Неділя, 02 квітня 2017 06:40
Вчора пізно ввечері, 1 квітня, вихованець тернопільського клубу фрі-файту «Характерник» Микола Гринчук у напруженому трьохраундовому бою програв поляку Камілю Розжаку.

Зустріч відбувалася у польському місті Хожув в рамках «SPARTAN FIGHT 7».

«Сьогоднішній вечір приніс море емоцій, хвилювань та запеклого безкомпромісного поєдинку!, - поділися своїми враженнями одразу після бою Микола Гринчук. - Моїм суперником був Каміль Розжак - визнаний переможцем номінації кращий бій 2016 року, у промоушені Spartan Fight. Пройшовши повну дистанцію у три раунди, не дали сумувати, а ні нам, ані гарячій польській публіці, та тим емоціям що вирували в залі. По завершенні безкомпромісного бою перемогу віддали моєму супернику рішенням суддів. Все що відбувається в житті завжди приносить нові випробовування та навики, зі всього витягуємо корисний досвід, а на помилках вчимося. Все що відбувається робить нас сильнішими. Щиро вдячним всім за вашу віру в мене, за ваші емоції, я все це відчуваю серцем, ви і є для мене та велика мотивація в моїй спортивні кар'єрі. Дякую друзі що Ви є. P.S.: до речі, бережіть свої густі брови, того що Європа того не любить . Новий make up застав мене зненацька.»

Як ми вже повідомляли, бій Миколи Гринчука з Камілем Рожзаком давав за право бути претендентом на чемпіонський пояс у ваговій категорії до 77,1 кілограма.

  

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар