Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський фрі-файтер Ігор Слюсарчук у надважкому бою усьоме захистив титул чемпіона «Кубку Буковеля» (фоторепортаж)

Понеділок, 06 березня 2017 00:18
Вихованець тернопільського спортивного клубу «Характерник» вже усьоме захистив чемпіонський титул на престижному «Кубку Буковеля» з фрі-файту.

Суперником нашого бійця був полтавчанин Дмитро Мікуця. Бій тривав усі заплановані чотири раунди. Після фінального гонгу судді одноголосним рішенням віддали перемогу нашому спортсмену.

Варто зауважити, що змагальний графік в Ігоря Слюсарчука за останні кілька місяців є дуже насиченим. Ще перед новим роком наш земляк переміг у Китаї російського бійця. А перші дні 2017 року вже у першому раунді Слюсарчук задушливим прийомом здолав ще одного представника Росії з Дагестану. Ці два поєдинки відбувалися у Китаї.

У минулу суботу на Ігоря очікував молодий полтавчанин з клубу «Бранібор»  Дмитро Мікуця, який має вже у своєму доробку майже десять боїв на професійному ринзі. Бій тривав усі чотири заплановані раунди. Переконливішим у всіх відрізках матчу був Слюсарчук.

«Хоча і молодший суперник, але, як вдалося самому переконатися, все розвивається і не стоїть на місці у змішаних єдиноборствах, - сказав після бою Ігор Слюсарчук. - Він вивчив мою манеру ведення бою, добре підготувався до бою і був готовий до багатьох моїх дій. Вольовий поєдинок, але все ж я зміг втілити всій план на цю зустріч краще.»

   

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ