Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський фрі-файтист Микола Гринчук у перший день квітня буде битися у Польщі, аби стати претендентом на чемпіонський пояс

Вівторок, 21 лютого 2017 08:13
Відомий Тернопільський фрі-файтист Микола Гринчук, 1 квітня цього року, у польському місті Хожув зустрінеться з місцевим атлетом Камілем Рожаком у бою за право бути претендентом на чемпіонський пояс у ваговій категорії до 77,1 кілограма.

Поєдинок відбудеться у рамках турніру «Spartan Fight 7».

Офіційний сайт змагань називає Миколу Гринчука - грізним українцем. Наш земляк буде представляти окрім жовто-блатикного стягу України ще і спортклуб з Жешува «Spartakus». Микола здобув дві перемоги у версії  «Spartan Fight». «Цей непохитний конкурент, який в бою не боїться жодного конкурента, і кожній зі своїх дуелей прагне до перемоги завчасно. У разі перемоги Гринчука ще в одному бою, він може стати одним з фаворитів, щоб боротиметься за чемпіонський пояс в напівсередній категорії,» - написали поляки про вихованця тернопільського клубу «Характерник».

Щодо польського бійця Каміла Рожака, то для нього це буде другий поєдинок у серії «Spartan Fight». У першому поєдинку в Кракові він програв за очками з Томасу Якубцю. Проте, боротьба була неймовірно захоплююча і збалансована.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ