Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські укропівці налаштовані на першість в обласній футзальній лізі

Понеділок, 13 лютого 2017 19:33
Команда обласної організації партії «УКРОП» ввійшла у шестірку призерів «золотої» Тернопільської футзальної ліги.

Минулої неділі, 12 лютого, команда дала бій одному з лідерів чемпіонату «UB-Group».

- Наша команда пройшла у наступний етап Тернопільської футзальної ліги, – розповідає  гравець команди «УКРОП» Володимир Міщишин. – Спочатку був перший відбірковий етап Першої ліги, який складався з двох відбіркових груп А і Б. Потім по три команди з кожної групи проходили далі в «золоту» Лігу. Серед них – і наша команда «УКРОПу».

На шляху до «золотої» ліги «укропівці» зіграли вісім матчів, з яких у шести здобули перемогу. Кажуть, легких ігор не було, бо жодна із команд не налаштована на поразку.

- Ми грали з такими командами, як «Нива», «Арсенал», «Вікторія», «ТерТехПанель». І з кожною матч мав свою складність. Легких прохідних матчів не було, бо кожна команда має свій високий потенціал, – відзначив Володимир.

Футболісти «УКРОПу» тренуються тричі в тиждень, займаються аеробікою, силовими вправами у тренажерному залі та відпрацьовують вміння на футбольному полі, допомагають також друзі-тренери. Налаштовані на перемогу у футзальній лізі, бо вважають, що це корисна ініціатива та вдалий приклад для молоді.

Перший призовий матч «золотої» ліги «УКРОП» зіграв проти команди «UB-Group». У цьому колективі грають такі відомі футболісти як Андрій Грінченко, Тарас Дурай, які встигли пограти у багатьох клубу першої та Прем’єр-ліги, а також один з кращих гравців обласних чемпіонатів Юрій Беркита. Укропівці розпочали гру проти іменитих суперників з атак і забили одразу три «сухих» голи. Фінальний свисток зафіксував все ж нічию 4:4.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ