Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин Андрій Антонюк став чемпіоном України з греко-римської боротьби та «Майстром контратаки»

Вівторок, 07 лютого 2017 07:30
Вихованець тернопільської школи греко-римської боротьби Андрій Юнтонюк став чемпіоном України серед чоловіків до 23 років. Ці змагання відбувалися у Харкові.

На офіційній сторінці Федерації греко-римської боротьби України Андрію присвоїли неофіційний титул «Майстер контратаки».

«Красиву боротьбу на ЧУ U-23 в Харкові, продемонстрував борець з Тернополя - Андрій Антонюк (до 80 кілогкрамів), - йдеться у повідомленні. - У чвертьфіналі Антонюк переміг вінничанина Іллю Бугаєва, а півфіналі - Ігоря Дідика з Миколаєва. Всіх хвилювало питання, чи зможе Антонюк перебороти у фіналі давнього суперника, талановитого харків'янина Ярослава Фільчіакова. На ЧУ серед чоловіків в Запоріжжі перемогу у фіналі здобув Фільчаков. Ярослав тоді працював зібрано, жодного разу не помилився і не дозволив Антонюку себе переграти. Цього разу Антонюку тричі, на межі килима, вдалося зробити неможливе - за різних, здавалося б безнадійних ситуацій, він виривав у Фільчакова, який нестримно йшов уперед, рятівні бали. Вже після поразки Ярослав зізнається, що втратив самоконтроль і діяв не завжди помірковано, бо дуже прагнув перемогти. Після фінальної сутички Антонюку важко було стояти на ногах. всі сили він віддав задля реваншу. Однак він вистояв і переміг! Здолати Фільчакова було дуже непросто.

Ми вітаємо Андрія Антонюка, Андрія Телебана, Віталія Ліщинського з прекрасним результатом і зичимо тернопільській команді нових успіхів!»

16487222 1795134760742639 237257162159161954 o

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ