Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські борці здобули дві медалі на турнірі у Братиславі (фото)

Вівторок, 31 січня 2017 14:07
У столиці Словаччини Братиславі тернополянин Єгор Тихий став чемпіоном міжнародного турніру з вільної боротьби у ваговій категорії до 36 кг серед юнаків 2006 року народження.

Тарас Драбюк з Тернополя став бронзовим призером у ваговій категорії до 36 кг серед юнаків 2007 року народження, хоча важить юнак тільки 27 кг.

«Тараса Драбюка несправедливо не допустили до боротьби у своїй ваговій категорії через вік, оскільки там боролись юнаки на два, три роки старші 2004-2005 р.н., посилаючись на правила UWW аргументували тим, що він може травмуватися, - розповів президент спортивного клуб «Галтерс» Ігор Сцібайло. – Він змушений був боротися з однолітками майже на 10 кг важчими, оскільки для його віку була тільки така категорія. Для перемоги в ній  йому не вистачило ваги. Тоді під свою відповідальність представники української команди попросили провести товариські сутички поза турнірною таблицею змагань зі старшими на два, три роки чемпіоном і з срібним призером із Чехії у категорії до 27 кг. У обох підряд, легко і без перерви, Тарас виграв технічно 10:0. І поправу став на цьому турнірі найсильнішим борцем у своїй ваговій категорії, навіть серед старших борців зі Словаччини, Польщі, Чехії, Угорщини та Австрії. Клубом за це був нагороджений наручним годинником, представник команди Володимир Безфамільний офіційно вручив йому приз.»

Тернопільські борці представляли Спортивний клуб ім.Богдана Сцібайла «ГалТер’S» та ДЮСШ-1, тренує спортсменів Валерій Аркадійович Красовський. Щира подяка Володимиру Гонтарю, що надав транспорт та повіз спортсменів на ці престижні міжнародні змагання. У лютому наших борців запросили на міжнародний турнір в Чехію, якщо знайдеться фінансування, то вони зможуть взяти учать і там.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ