Читайте нас в соціальних мережах

У холодний та дощовий Тернопіль знову повернулося велике регбі на чолі з керманичом області Степаном Барною (фоторепортаж)

Неділя, 27 листопада 2016 21:56
Сьогодні, 27 листопада, у Тернополі на стадіоні мікрорайону Кутківці відбувся відкритий осінній чемпіонат з регбі-7.

Його особисто ініціював та підтримав колись гравець регбійної команди «Терен», а нині голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Щоправда, керманич області лише взяв участь у відкритті турніру та потім спостерігав за кількома матчами.

До участі організатори запросили й команди з інших областей. Та, як пожартував під час відкриття один з організаторів Володимир Крутовський, команди з інших міст перелякалися сили тернопільських команд і не приїхали. Насправді ж, як пізніше пояснили самі тернопільські регбісти, у всіх колективів за спиною важкі календарні ігри чемпіонату та кубку України.

— З самого початку ми запланували провести товариську зустріч з регбі-15 між Тереном та рівненським Вересом, — пояснив напередодні тренер та капітан регбійного клубу Терен Володимир Крутовський. — Згодом з ініціативи управління вирішили провести офіційні змагання – повноцінний чемпіонат області.

За словами Володимира Крутовського в обласній першості з регбі-7 участь візьмуть три чоловічі команди та дві жіночі.

До слова, тернопільський регбійний клуб Терен у наступному сезоні планує брати участь у Вищій лізі з регбі-7. Допоки ж, гравці команди у чемпіонаті України виступають за інші колективи.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ