Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські «укропівці» здобули першу перемогу у Тернопільській футзальній лізі (фоторепортаж)

Понеділок, 14 листопада 2016 12:52
Новостворена команда обласної організації партії «УКРОП» вперше взяла участь у Чемпіонаті футзалу, новий сезон якого стартував у суботу, 12 листопада, у Тернополі.

Зігравши перший матч Першої футзальної ліги групи А, «УКРОП» обіграв команду зі Скалата.

- Ми вирішили заявитися на Першу футзальну лігу в Тернопільській області. Загалом у ній беруть участь 19 команд, – розповів голова обласної партійної організації, депутат Тернопільської облради Андрій Цибульський. – Наша команда буде грати у відповіднй партійним кольорам формі - біло-зеленій. Ми здобули першу допомогу з рахунком 4:3 над командою зі Скалата. А на березень, сподіваємося, як мінімум, зайдемо в трійку призерів, а максимум – виграємо Першу футзальну лігу.

Матчі обласного Чемпіонату футзалу відбуватимуться щовихідних у спорткомплексі «Політехнік» у Тернополі. 12 листопада зіграли перші команди, завершиться ж Чемпіонат всередині березня. До слова, окрім завдання визначити кращу аматорську команду Тернопільщини, Тернопільська футзальна ліга також має на меті популяризувати спорт серед молоді. З цим згідні і «укропівці».

- Наша обласна організація партії «Укроп» і я особисто як депутат обласної ради всіляко підтримуємо різні спортивні змагання, – додав Андрій Цибульський. – Потрібно забирати молодь з вулиці, давати їм якусь альтернативу. До мене звернулися молоді люди допомогти їм із оргвнеском для участі в цій лізі, і ми вирішити внесок оплатити, також купити їм форму, щоб вони грали. Забезпечимо також нашу команду залом для тренувань. Ці витрати візьме на себе обласна організація.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ