Читайте нас в соціальних мережах

На болотистому полі центрального стадіону ФК «Тернопіль» зазнав мінімальної поразки від харківського «Геліоса» (фоторепортаж)

Четвер, 10 листопада 2016 02:08
Матч 18-го туру першої ліги проти харківського «Геліоса», у якому ФК «Тернопіль» мінімально поступився (0:1), це як раз той випадок, коли можна говорити, що рахунок не по грі.

Навіть тренер гостей Сергій Сизихін визнав, що муніципали створили більше гольових моментів, але, як додав коуч, хто краще їх реалізовує, то й перемагає, пише офіційний сайт муніципалів. Цього вечора наші земляки не зуміли здобути позитивного результату, але язик не повернеться кинути камінь у їх бік – вони віддали всі сили.

У першому таймі тернопільська команда нічим не поступалася суперникові десь до 35-ої хвилини. За цей час муніципали створили ряд доволі пристойних моментів. І лише наприкінці першого тайму гості створили щось на зразок штурму. Як мінімум у трьох епізодах ФК «Тернопіль» виручав воротар Олександр Воробей, який витягував м’ячі, як з-під поперечини, так і з нижнього кута. Але і він був безсилим на останній хвилині першої половини матчу, коли тернополяни не розібрали гравців під час подачі кутового і капітан гостей Сергій Лобойко пробивав без будь-якого опору практично у незахищені тмуніципалами ворота – 0:1.

ФК «Тернопіль» – «Геліос» – 0:1 (0:1)

9 листопада. Тернопіль. Міський стадіон. 400 гл. +4 град.

ФК «Тернопіль»: Воробей, Курило-к, Бабич, Соколовський, Шаповалов, Полянчук, Клекот, Богданов, Солонинко, Червонецький, Гром’як (Дорі, 46).

«Геліос»: Волинець, Кіча (С. Кравченко, 69), Лухтанов, Лобойко-к, Череднічепнко, В. Кравченко, Луценко, Субочев, Масалов (Комарницький, 89), Семенець (Коротецький, 81), Івашко.

Гол: С. Лобойко (45).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ