Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» у своїх стінах на останніх хвилинах вирвав нічию з «Черкаським Дніпром» (фоторепортаж)

Субота, 05 листопада 2016 21:10
В останньому турі першого кола чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги ФК «Тернопіль» зіграв внічию з одним з лідерів «Черкаським Дніпром» - 1:1.

Перед матчем виконувач обов’язків головного тренера ФК «Тернопіль» Василь Матвійків знову мав великі проблеми з футболістами, повідомив офіційний сайт команди.

Матч для тернополян розпочався не зовсім вдало. Гості одразу заволоділи перевагою і кілька разів доволі небезпечно проводили свої атаки. Перевага черкащан тілилася в гол у середині першого тайму. Андрій Скарлош віддав передачу на Олександра Ковпака, до того м’яч дійшов після не зовсім вдалих дій тернопільських центральних оборонців. Досвідчений черкаський нападник зумів приборкати непростий м’яч і метрів з 15-ти завдав точного удару – 0:1.

На 85-й хвилині стався момент, який, як виявилося, став ключиком у матчі. Протягом п’яти хвилин капітан гостей Олег Тарасенко двічі порушив правила (в другому випадку зупинив не за правилами вихід віч-на-віч з воротарем Артура Дорі), і двічі побачив перед собою «жовте» світло, яке автоматично перетворилося у вилучення. Чисельну перевагу господарі поля реалізували на останній хвилині основного часу. Один захисник - Юрій Соколовський здійснив прохід по правому краю та відпасував на другого захисника – капітана Ігоря Курила. Центрбек ФК «Тернопіль» перебуваючи у доволі складному становищі зумів точно пробити у верхній, правий від голкіпера «Черкаського Дніпра» кут воріт – 1:1.

ФК «Тернопіль» – «Черкаський Дніпро» – 1:1 (0:1)

5 листопада. Тернопіль. Міський стадіон. 630 гл. +6 град.

ФК «Тернопіль»: Воробей, Курило-к, Бабич, Соколовський, Шаповалов, Полянчук, Вонс, Богданов, Солонинко, Червонецький, Гром’як (Дорі, 46).

«Черкаський Дніпро»: Кучинський, Шопін, Гончаренко, Тарасенко, Синьогуб, Скарлош, Цибульник, Бушман (Маїк, 65), Мединський, Савченко (Крамар, 65), Ковпак.

Голи: О. Ковпак (23), І. Курило (90).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ