Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські борці греко-римського стилю Антонюк та Новачок стали призерам Чемпіонату України серед дорослих (відео)

Середа, 12 жовтня 2016 22:44
Двоє тернополян, Андрій Антонюк та Олександр Новачок здобули призові місця на Чемпіонаті України серед дорослих з греко-римської боротьби, який відбувався у Запоріжжі 7-9 жовтня.

– Загалом близько ста п’ятдесяти учасників брали участь у Чемпіонаті, який проходив у Запоріжжі. Тернопіль представляли троє борців нашої ДЮСШ з греко-римської боротьби і двом вдалось посісти почесні переможні місця – розповідає заслужений тренер України Андрій Телебан.

На жаль, Андрій Антонюк, програвши у фіналі Ярославу Фільчакову з Харкова, посів друге місце і здобув срібло в ваговій категорії до 80 кілограмів.

«Обидва фіналісти показали чудову боротьбу, - написали про фінальну сутичку у категорії до 80 кілограмів на сайті Федерації греко-римської боротьби України. - Ярослав Фільчаков переміг Дмитра Пишкова, який зумів усунути досвідченого Олександра Шишмана, а Андрій Антонюк пройшов Андрія Бєлих, та Дмитра Арабаджи. Антонюк вміє працювати на контратаках. Йому головне змусити суперника піти вперед. Тоді він миттєво вмикає коронку - кидок через груди і порятунку ніхто немає. Фільчаков серйозно налаштувався на вирішальний бій і дав собі установку не піддатися на провокацію. Фільчаков йшов вперед, але діяв обережно, виважено, зосереджено. Не реагував на мульки товариша. Здавалося б з'єднайся, спробуй. Фільчаков не поспішає. Така тактика виявилася правильною. Антонюк виглядає розгубленим. Він спокушав Ярослава, аби зловити його на помилці, а той сам відкрив полювання на нього. Партія двох перспективних гравців, з яких переможцем виходить борець з гарячим серцем і холодною головою...»

Олександрові Новачку вдалось вибороти бронзу у ваговій категорії до 71 кілограма.

Саме Андрій Телебан є тренером тернопільських призерів.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар