Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» вперше за 21 матч не пропустив гол, зігравши у «суху нічию» з «Оболонню» (фоторепортаж)

Неділя, 09 жовтня 2016 23:16
Футбольний клуб «Тернопіль» у домашньому матчі чемпіонату України серед команд першої ліги зумів зіграти у нульову нічию з київською командою «Оболонь-Бровар».

ФК «Тернопіль» і у третьому поспіль домашньому матчів зумів не програти, що ще до недавнього беззаперечного аутсайдера дивізіону можна вважати непоганим результатом.

Кияни вважалися фаворитами зустрічі, проте до перерви команду підвела реалізація. Ускладнило ситуацію гостей після перерви вилучення Гордійчука, що дозволило забрати м'яч у свої ноги вже «студентам» і навіть сподіватися на перемогу. Але в підсумку голів глядачі так і не побачили.

Вкотре з величезними кадровими проблеми зіштовхнувся виконувач обов’язків головного тренера ФК «Тернопіль» Василь Матвійків. Оскільки вибір гравців був обмежений, тому багатьом футболістам ФК «Тернопіль» довелося вийти на поле на властивих для них позиціях. Але якщо польових гравців, ще можна було змінити позиціями, то Мирний був у тернопільські команді єдиний воротар. Отож, тренерському штабу в екстреному порядку довелося запросити молодого кіпера – вихованця луцької Волині» Олександра Воробея. І хлопець не підвів, перервавши серію з 21 матчу, в якому тернопільська команда неодмінно пропускала гол (таких голів у пасиві ФК «Тернопіль» назбиралося аж 41).

Одне очко здобуте в поєдинку з «Оболонню» сміливо можна занести в актив ФК «Тернопіль». І хоча воно не особливо відбилося на турнірному становищі команди, але гра з кожним матчем покращується, а це дозволяє зі стриманим оптимізмом дивитися в майбутнє тернопільської команди. 

Футбол. Перша ліга.

ФК «Тернопіль» – «Оболонь-Бровар» – 0:0

9 жовтня. Тернопіль. Міський стадіон. 810 гл. + 9 град.

ФК «Тернопіль»: Воробей, Клекот, Курило, Шаповалов, Полянчук, Соколовський, Вонс, Богданов, Червонецький, Гром’як (Солонинко, 67), Кривий (Дорі, 60).

«Оболонь-Бровар»: Федорівський, Пінчук, К. Коваленко, Аблітаров, Корнєв, І. Коваленко, Бровченко (Сахнюк, 63), Єременко (Корольчук, 46), Проневич, Гордійчук, Шевчук (Даценко, 89).

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ