Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» програє «Колосу» і впевнено посідає останнє місце у першій лізі (фоторепортаж)

Субота, 20 серпня 2016 09:50
Долю матчу п’ятого туру в першій лізі ФК «Тернопіль» – «Колос» (Коваліка) вирішили два стандарти під час яких втрата позицій футболістів тернопільської команди призвела до голів у їхні ворота.

Ще до матчу наставник тернополян Іван Марущак зіштовхнувся з кадровими проблемами. До давно травмованого молодого нападника Андрія Різника додали проблеми зі здоров’ям у півзахисників Владислава Гевлича та Павла Чорномаза.

Неприємності для господарів поля розпочалися вже на старті матчу. Сумнівне порушення правил Степаном Клекотом на правому краю оборони ФК «Тернопіль» призвело до взяття воріт. Фланговий півзахисник «Колоса» Іван Кривошеєнко зробив навісну передачу, яку ударом голою, замкнувши дальню стійку, реалізував капітан гостей Сергій Козир, котрого не впильнував півзахисник муніципалів Тарас Кривий (0:1).

У другому таймі першими гольовий момент створили тернополяни. Після флангового проходу Віталія Богданова мав реалізовувати простріл Тарас Кривий, але той з близької відстані пробив не влучно. Натомість своїм шансом скористалася досвідченіша команда гостей. Знову сумнівний штрафний удар призначив арбітр з Миколаєва, побачивши порушення правил від Тарас Гром’яка. Поки гравці тернопільської команди сперечалися з рефері, гості швидко розіграли м’яча. Оборонець ФК «Тернопіль» Юрій Соколовський втратив свого опікуна на фланзі і Ростислав Багдасаров зробив ювелірну передачу на Євгена Морозка, котрий ударом головою вколотив другого м’яча у ворота муніципалів (0:2).

У наступному турі на ФК «Тернопіль» чекає непростий вояж до Краматорська на поєдинок проти місцевого «Авангарду». Обидві команди в цьому сезоні ще не знали радості перемоги, тому матч обіцяє бути цікавим та безкомпромісним.  

ФК «Тернопіль» – «Колос» – 0:2 (0:1)

19 серпня. Тернопіль. Міський стадіон. 700 гл.

ФК «Тернопіль»: Мирний, Курило-к, Шейко, Клекот, Соколовський, Вонс, Чорномаз (Червонецький, 64, Богданов, Гевлич (Грамм, 52), Кривий (Гром’як, 70), Солонинко. 

«Колос»: Литвиненко, Багдасаров, Козир-к, Лисицький, Шевченко, Поздєєв, Морозко (Чегурко, 90+1), Рябов, Вишняк (Зуєвич, 62), Кривошеєнко (Коропецький, 69), Бондаренко.

Голи: С. Козир (5), Є. Морозко (78).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар