Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» програє у першому домашньому матчі чемпіонату від «Буковини» (фоторепортаж)

Понеділок, 01 серпня 2016 12:08
У західноукраїнському дербі між командами ФК «Тернопіль» та «Буковина» з Чернівців перемогли гості – 0:2.

Ключовим у матчі виявився результативний штрафний удар «буковинців», повідомляє офіційний сайт муніципалів.

У першому таймі ніщо не сповіщало негативного для тернополян результату. Команда Івана Марущака контролювала хід матчу, створили кілька гольових моментів.

У другому таймі тренери «Буковини» де що змінили тактику. Це дозволило взяти м’ячем під контроль. Дзвіночок для захисників ФК «Тернопіль» пролунав у другому таймі на 65-й хвилині, коли після передачі зі штрафного Тараса Сивки ніхто з тернопільських захисників не зумів вибити м’яча. Тоді партнерів по команді підстрахував кіпер Олександр Чурілов ,котрий виграв боротьбу в двох атакувальних гравців «Буковини».  Але вже за дві хвилини м’яч таки побував у воротах Чурілова. Гравці ФК «Тернопіль» на підступах до штрафного майданчика порушили правила на Євгену Немтінову, а Дмитро Скоблов майстерно перекинув стінку, відкривши рахунок у матчі – 0:1. Могли зрівнювати рахунок Тарас Кривий та Ігор Курило, однак перший зі зручної позиції пробив не сильно, а другий ударом головою замикав дальню стійку після подачі кутового, але цього разу захисники «Буковини» ліквідували небезпеку. Натомість у компенсований час кіпер чернівчан Чернобай вибивав м’яча на половину поля тернополян у надії потягнути час, нтомість вийшла гольова передача. Тернопільські оборонці не зуміли поцілити по м’ячу і Юрій Перін другим темпом зумів переграти Олександра Чурілова, тим самим збільшив перевагу своєї команди до двох м’ячів – 0:2.  

Футбол. Чемпіонат України. Перша Ліга

Другий тур.

ФК "Тернопіль" – "Буковина" – 0:2 (0:0)

31 липня 2016 р. Тернопіль. Міський стадіон. 2500 гл.

Тернопіль: Чурілов, Шейко, Гевлич, Курило-к (Полянчук, 86), Соколовський, Чорномаз (Червонецький, 46), Вонс, Богданов, Грамм (Кривий, 61), Солонинко, Шевчук.

Чернівці: Чернобай, Носарєв, Тєрєхов, Луцюк, Темерівський-к, Осадчий (Сніжко, 46), Кохман (Перін, 68), Немтінов, Скоблов (Найко, 84), Раца, Сивка.

Гол: Д. Скоблов (67), Ю. Перін (90+3).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ