Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» програв останній домашній матч сезону (фоторепортаж)

Субота, 28 травня 2016 14:04
В останньому домашньому матчі сезону ФК «Тернопіль» поступився гостям з Миколаєва - 0:1.

Як відзначив в.о. головного тренера муніципалів Іван Марущак, на результат повпливав кращий підбір виконавців на користь миколаївської команди, повідомляє офіційний сайт ФК «Тернопіль».

Матч відверто не вдався тернополянам. На 25-й хвилині стався епізод, який у великій мірі вплинув на перебіг подій у матчі. Микола Вечурко елегантно вирізав м’яча на Тараса Гром’яка. Той обіграв опонента і завдав прицільного удару у нижній кут воріт. Коли господарі почали вітати один одного з взяттям воріт пролунав свисток. Виявляється, асистент арбітра зафіксував у Гром’яка офсайд. Фактично одразу Тарас отримав ще одну нагоду відзначитися, але пробиваючи метрів з 15-ми зробив це не сильно і м’яч опинився в руках кіпера гостей Романа Чумака. Ще в одному випадку, ближче до завершення першого тайму, той ж Гром’як мав завершувати комбінацію за участю Ігоря Курила та Віталія Богданова, але зі зручної позиції не поцілив головою по м’ячу.   

Долю поєдинку вирішив епізод на першій хвилині другого тайму. Богданов невдало розпорядився м’ячем у центрі полі, партнера по команді не підстрахували Тарас Кривий та Юрій Соколовський. У підсумку миколаївець Ігор Сікорський пройшов вздовж штрафного майданчика і точно пробив у верхній, дальній від кіпера Сергія Чернобая кут воріт (0:1).

ФК «Тернопіль» – МФК «Миколаїв» – 0:1 (0:0)

27 травня. Тернопіль. Міський стадіон. 1000 гл. +23 град

Тернопіль: Чернобай, Соколовський, Атласюк, Курило, Кондзьолка-к, Чорний (Богданов, 19), Полянчук, Кривий, Гром’як, Шевчук, Вечурко (І. Сороцький, 76).

Миколаїв: Чумак, Бессалов, Берко (Кошелюк, 56), Момот, Муховиков, Цапій, Буличев, Сартіна, Сікорський, Чучман, Рогозинський (Батюшин, 66).

Гол: І. Сікорський (46).

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ