Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» з новим тренером зіграв у нічию проти краматорського «Авангарду» 1:1 (фоторепортаж)

Понеділок, 16 травня 2016 09:00
У домашньому матчі проти краматорського "Авангарду" муніципали не втримали перемогу на самому фініші матчу.

Після голу Тараса Кривого наприкінці першого тайму, суперник зумів відігратися у швидкій контратаці.

Варто зауважити, що на тренерському містку ФК «Тернопіль» виконував обов’язки наставника команди діючий президент клубу Іван Марущак. Про відставку одвічного тренера Василя Івегеша поки інформації не надходило.

До матчу з краматорським «Авангардом» тренери ФК «Тернопіль» зіштовхнулися зі значними кадровими проблемами. До оборонця Андрія Дубчака, котрий уже тривалий час перебуває в клубному лазареті, додалися ще двоє гравців основного складу – це півзахисники Віталій Богданов та Роман Гаврилюк. Окрім кадрів, на перший план у цій зустрічі вийшла фізична готовність футболістів. Так, до звітного поєдинку тернополян мали лише три повноцінних дні, натомість їх суперник з Краматорська – цілих вісім, позаяк не грав посеред тижня з тернопільською «Нивою», яка, як відомо, ще на початку весни знялася з чемпіонату, пише офіційний сайт ФК «Тернопіль».

Перший тайм тернополяни провели зразково-показово. Надійна гра в обороні і постійне тримання у напрузі захисників та воротаря гостей. У стартовий відрізок часу не погані моменти були у Вечурка (двічі) та Шевчука. Але справді гольовим епізод був ближче до середини тайму. Комбінацію за участю Миколи Вечурка, Василя Чорного та Андрія Шевчука завершував останній, але зі зручної позиції, перебуваючи у центральній зоні атаки, нападник поцілив у стійку від якого м’яч вийшов за межі поля. Та все ж тернополяни наприкінці тайму таки дотиснули суперника. Правий півзахисник ФК «Тернопіль» Сергій Полянчук на класі зумів переграти опонента і зробив навісну передачу. На неї уже чекав Тарас Кривий, котрий виборов м’яча в оборонця «Авангарду» і пробив точно попри самісіньку стійку – 1:0 (на фото). А на старті другого таймі муніципали повинні були подвоювати перевагу. Той ж Полянчук на фланзі виграв силову боротьбу в візаві і миттєво зробив прострільну передачу. Ледь не у воротарському майданчику м’яч знайшов ногу Андрія Шевчука, але акцентований удар тернопільському форварду не вдався. В іншому епізоді Шевчук уже виступив в ролі асистента, відкотивши м’яча під удар Ігореві Курило. Той хоча й пробив доволі сильно, але саме в ту зону, де й стояв воротар гостей, котрий зумів зафіксувати м’яча в руках. А далі далася взнаки «свіжіть» команд, про що говорилося вище. Більше фізичних сил залишалося в гостей, які в другій половині другого тайму створили ряд гострий атак. Зокрема, в одному з епізодів їх гол відмінив суддя, зафіксувавши положення поза грою. А коли йшла 86-та хвилина прогалиною у центрі оборони тернополян скористався Сергій Козаченко, котрий у цьому матчі з’явився на полі з лавки запасних. Партнери по команді вивели форварда віч-на-віч з тернопільським воротарем і той елегантно перекинув шкіряного через Сергія Чернобая, який далеко покинув ворота – 1:1. Муніципали спробували створити, щось на зразок штурму воріт гостей, але ті майстерно вибудували оборону, ліквідовували всі загрозу, та й їх контратаки відсовували події в матчі від їх воріт…

ФК «Тернопіль» – «Авангард» (Краматорськ) – 1:1 (1:0)

15 травня. Тернопіль. Міський стадіон. 1100 глядачів. +17 град.

«Тернопіль»: Чорнобай, Атласюк, Клекот, Курило (Гром’як, 90+2), Кондзьолка-к, Чорний (І. Сороцький, 66), Полянчук, Соколовський, Кривий (В. Сороцький, 73), Вечурко, Шевчук.

«Авангард»: Горовой, Воробей, Єрмаков, Мірошник, Аксьонов, Бондаренко, Савеленко, Собко (Козаченко, 76), Дегтярьов, Швець-к (Жданов, 58), Нехтій.

Голи: Т. Кривий (43) ,С. Козаченко (86).

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ