Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільських «Характерників» приїхали перевірити кращі бійці з Польщі (фоторепортаж)

Неділя, 08 травня 2016 20:30
Кращі бійці польського клубу «Спартакус» з Жешува прибули у Тернопіль на спільні навчально-тренувальні збори на базі клубу з фрі-файту «Характерник».

Це вже не перша така спільна підготовка україно-польських спортсменів.
«Перший приїзд ваших спортсменів до Жешува виявився дуже продуктивним, допоміг нам підготуватися до нашого внутрішнього чемпіонату, - розповів головний тренер клубу «Спартакус» Кшиштоф Баньковські. – Особливо плідною була підготовка нашого супер-важковаговика разом і тернопільським бійцем Ігорем Слюсарчуком. Ми вирішили відповісти і приїхали сюди. Через тиждень спортсмени з «Характерника» будуть брати участь в важливому заході - Чемпіонаті України і ми маємо надію, що наш приїзд допоможе їм в досягненні таких успіхів, яких ми досягнули в Польщі.»
На плідну співпрацю надіється і керівники тернопільського «Характерника», які надіються не тільки на ефективну підготовку до чемпіонату України, але на вихід своїх бійців на міжнародну арену.
«У контексті останніх подій в Україні протягом двох років, а саме війни з Росією, нам вкрай необхідні дружні стосунки з польськими колегами, - зауважив головний тренер «Характерника» Валерій Чоботарь. - Зі спортивної сторони, наші бійці набувають вкрай необхідного досвіду. У Кшиштофа Баньковскі – найстарша та одна з кращих шкіл змішаних видів єдиноборств. Сам Кшиштоф протягом тривалого часу виступав та тренувався у Сполучених Штатах Америки.
Приїзд польських спортсменів для моїх підопічних – це, у певній мірі, пробудження. Тернопіль все ж залишається провінційним містом. Тут дуже легко повірити у свою непереможність. Поляки є дуже сильними бійцями. Тому спільні тренування з ними дуже сильний ефект.
Окрім того, у Польщі на дуже високому рівні професійні турніри, в яких наші спортсмени почали брати вже участь.»

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ