Читайте нас в соціальних мережах

Із проливним дощем та градом «Нива» зіграла у «суху» нічию з «Вінницею» (фоторепортаж)

Неділя, 08 травня 2016 19:42
У 4-му турі чемпіонату України з футболу серед аматорів (група 3) футбольний клуб «Нива» Тернопіль на стадіоні у Великих Гаях зіграв внічию 0:0 з футбольним клубом «Вінниця».

Вінницька команда у цьому сезоні аматорського чемпіонату ще не зазнавала жодної поразки. «Нива» ж, після впевненої перемоги над «Тепловиком» 3:0, прагнула розвинути свій успіх та обійти «Вінницю» у турнірній таблиці, повідомляє сайт тернополян.

Гра завершилась справедливою нічиєю. А уже за тиждень «Вінниця» та «Нива» зустрінуться уже на полі вінницької команди у рамках перенесеного матчу 1-го туру.

Нагадаємо, що у середу, 11 травня, «Нива» розпочне виступи у чемпіонаті Тернопільщини з футболу. На стадіоні у Великих Гаях тернополяни зіграють проти «ДСО-Поділля». Матч розпочнеться о 17:00!

Чемпіонат України серед аматорів Група 3, тур 4

7 травня 2016, с. Великі Гаї

«Нива» – ФК «Вінниця» 0:0

«Нива»: Гарас, Яневич, Бадло Віт., Бадло Вал. (Бабин 58), Андрієшин, Алексевич, Рябий, Кіцак, Сухецький, Бадло Андр. (Шевченко 72), Кохман (Понєдєльнік 90+1)

ФК «Вінниця»: Карабін, Когут, Попов, Заводян, Костюк (Пилипенко 81), Савчук (Білик 90+6), Колінз, Волошинський, Турчинський, Браславський, Хрищенюк (Краковецький 86)

Попередження: Костюк (34), Попов (45), Волошинський (74), Сухецький (79)

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ