Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» програв у Києві «під зливу» голів

Неділя, 24 квітня 2016 11:06
У черговому турі чемпіонату України серед команд першої ліги ФК «Тернопіль» у виїзному матчі програв столичному «Оболонь-Бровар» з рахунком 2:3.

Уже у першому таймі пивовари забили у ворота суперників два голи. Пара центральних захисників ФК «Тернопіль» Атласюк – Кондзьолка дозволила прийняти м’яча Іллі Коваленку і той вийшов один на побачення з Сергієм Чернобаєм, повідомляє офіційний сайт муніципалів. Воротар в очній дуелі зумів переграти «оболонця», але на підборі так як тут виявився Василь Продан і без перешкод направив смугастого у ворота (1:0). Вдруге господарі поля відзначилися після стандарту. Артем Фаворов майстерно перекинув м’яча через стінку, складену з тернопільських гравців, і м’яч опинився у воротах (2:0).

На початку другого тайму сталося одразу кілька епізодів, які заслуговували на призначення пенальті у ворота «Оболоні». Ігоря Сороцького та двічі Андрія Шевчука опоненти зупиняли не за правилами у штрафному майданчику. Але суддя не лише не призначив пенальті, а в двох з трьох випадках показував тернопільським гравцям жовті картки за надто емоційні розмови.

Але як би там не було, активність муніципалів було винагороджено. Після вкидання м’яча з ауту Віталієм Богдановим, повітря виграв Владислав Сороцький і продовжив політ м’яча. Той у воротарському майданчику знайшов Андрія Шевчука, котрий ударом ножицями забив гол-красень (2:1). На жаль, розвинути успіх тернопільська команда не зуміла. Артем Фаворов вдруге в матчі зумів відзначитися прямим ударом зі штрафного. М’яч від стійку залетів у ворота (3:1). Але на цьому гольова феєрія не закінчилася. 16-річний нападник ФК «Тернопіль» Андрій Різник ,який вийшов на заміну, зумів у прямому значенні слова видряпати м’яча в оборонця господарів та не зближуючись з воротарем з лінії карного майданчика завдав прицільного удару у нижній, дальній від кіпера «Оболоні» Федорівського кут воріт (3:2). До фінального свистка залишалося ще чотири компенсованих хвилини. Тернополяни пішли на масований штурм воріт, навіть мали кілька слушних моментів, але, на превеликий жаль, м’яч більше не хотів залітати у сітку воріт столичної команди.

«Оболонь-Бровар» (Київ) – ФК «Тернопіль» – 3:2 (2:0)

23 квітня. Київ. «Оболонь-Арена». 1500 глядачів. +15 град.

Київ: Федорівський, Пінчук, К. Коваленко, Даценко, Бідловський (Шевченко, 40), Проневич, Фаворов, Сахнюк, Бровченко (Антон Шевчук, 69), І. Коваленко (Іващенко, 79), Продан.

Тернопіль: Чернобай, Кондзьолка-к, Атласюк, Клекот, Соколовський, Гаврилюк (Різник, 80), Богданов, Вечурко (Полянчук, 73), Кривий (В. Сороцький, 58), І. Сороцький, Андрій Шевчук.

Голи: В. Продан (15). А. Фаворов (27), Анд. Шевчук (65), А. Фаворов (74), А. Різник (90+1).

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ