Читайте нас в соціальних мережах

У чемпіонаті України серед аматорів «Нива» стартує з поразки

Неділя, 24 квітня 2016 09:57
Вчора, 23 квітня, у Волочиську ТПФК «Нива» у рамках 2-го туру чемпіонату України з футболу серед аматорів протистояв місцевому «Агробізнесу».

Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь господарів, повідомляє офіційний сайт тернопільської команди.

Для тернопільської команди виїзний поєдинок на Хмельниччині був першим офіційним у новому сезоні. А волочиський «Агробізнес» відкрив новий сезон ще минулого тижня, обігравши на виїзді івано-франківський «Тепловик».

Перший по-справжньому гострий момент «Агробізнеса» перетворився у взяття воріт. Господарі провели швидку контратаку. Граючий головний тренер волочиської команди Андрій Донець у дотик відпасував на Андрія Скакуна. Той протягнув м'яч по флангу та зробив простріл, який замкнув Тарас Даньків.

Другий раз мяч у воротах «Ниви» побував після сумнівного призначення пенальті. До м'яча підійшов Андрій Донець і впевнено реалізував одинадцятиметровий. Відбулося це на 60-ій хвилині матчу.

Після цього «Агробізнес» перейшов в оборону, натомість тернополяни втратили ще ряд моментів на гол.

Чемпіонат Укарїни серед аматорів, 2 тур

23 квітня. Волочиськ, стадіон «Юність»

«Агробізнес» – «Нива» 2:0

Голи: Даньків (21), Донець (60 пен.)

Склад «Ниви»: Чернятинський (Гарас 46), Яневич, Віт. Бадло (к), Пікуль (Вал. Бадло 43), Андрієшин, Алексевич, Кіцак (Бабин 46), Рябий, Анд. Бадло (Понєдєльнік 57), Сухецький, Кохман

Попередження: Коцій, Слотюк — Кохман, Алексевич

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ