Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» безславно програв кривізькому «Гірнику» 0:3 (фоторепораж)

Понеділок, 18 квітня 2016 09:40
У 22-му турі першої ліги ФК «Тернопіль» на власному полі поступився криворізькому « Гірнику» - 0:3.

Кінцівка першого тайму була за криворіжцями. Центральний оборонець «Гірника» Володимир Баєнко підключився до  атаки і ударом головою переправив м’яча у ворота ФК «Тернопіль» – 0:1.  Але на цьому біди тернополян не закінчилися. Артем Сітало здійснив сольний прохід до воріт господарів поля. Лише ціною порушення правил у штрафному майданчику рейд форварда гостей зупинив Юрій Соколовський. Сам постраждалий без проблем реалізував пенальті – 0:2.    

На початку другого тайму вже тернополяни отримали право на пробиття одинадцятиметрового. Несподівано для гостей у штрафному майданчику опинився центральний оборонець ФК «Тернопіль» Ігор Курило. Прикривши м’яча корпусом Ігор заставив порушити на правила Ігорю Солдату. На жаль, штатний пенальтист муніципалів Сергій Атласюк переграти кіпера «гірників» не зумів, пробивши у той ж кут, куди кинувся Геннадій Ганєв. Психологічно надломлені тернополяни великими силами пішли забивати, але оголивши тили, кілька разів провалювалися в обороні. В одній з таких контратак Артем Сітало збільшив перевагу «гірників» до трьох м’ячів – 0:3. І хоча до завершення матчу залишалося ще пів години гри, по великому рахунку господарі поля так і не створили більш-менш жодного гольового моменту. Гостей ж результат 0:3 цілком влаштовував і вони виходячи з рахунку, довели матч до впевненої перемоги.

Наступний поєдинок ФК «Тернопіль» зіграє в Києві. У столиці муніципали протистоятимуть «Оболоні-Бровар». Матч відбудеться у суботу, 23 квітня, повідомляє офіційний сайт мунціпильного клубу.  

Статистика матчу

ФК «Тернопіль» – «Гірник» (Кривий Ріг) – 0:3 (0:2)

17квітня. Тернопіль. Міський стадіон. 5350 глядачів. +22 град.

ФК «Тернопіль»: Чернобай, Курило, Атласюк, Клекот, Соколовський, Кондзьолка-к  (Заставецький, 86), Гаврилюк (Гром’як, 75), Кривий, Полянчук (В. Сороцький, 67), І. Сороцький, Шевчук.

«Гірник»: Ганєв, Жук, Баєнко, Павлов-к, Солдат, Боровський, Павлик (Крамар, 69), Дорош, Рябов (Дацюк, 59), Григорик, Сітало (Яровой, 87).

Голи: В. Баєнко (38), А. Сітало (44, з пен., 61).

На 55-й хвилині пенальті не реалізував С. Атласюк (воротар).

 

Додати коментар