Читайте нас в соціальних мережах

ФК «Тернопіль» у товариському матчі розгромно поступився львівським «Карпатам» (фоторепортаж)

Понеділок, 29 лютого 2016 18:26
Футбольний клуб «Тернопіль» на нашому центральному стадіоні у товариському матчі поступився львівським «Карпатам» з рахунком 1:4.

Завершальний спаринг перед початком весняної частини сезону, львівські «Карпати» провели на виїзді, у Тернополі, на міському стадіоні. Муніципальна команда, представник першої ліги, до цього перемогла луцьку «Волинь», тож мала намір зробити свято для своїх уболівальників і в такому, хоч і представницькому, але все одно цікавому поєдинку, пише офіційний сайт «Карпат».

Власне, усе почалося для тернополян дуже навіть оптимістично. Після подачі з кутового та рикошету, «міщани» знайшли шпарину і змогли проштовхнути м’яча у ворота Романа Мисака. Правда, після цього, доволі тривалий час, господарі не змогли створити щось подібне, адже ініціативу в свої руки перебрали карпатівці. Красивий гол міг забити Гітченко, коли «упіймав» м’яча п’ятою після подачі від Карнози. Утім, цей удар оборонці заблокували.

Але не на довго. Карноза з кутового подав м’яча на Непляха, який одразу пробив, але влучив в оборонців. З ігрового епізоду не виключився Кадимян – у падінні головою він переправив м’яча в сітку і зрівняв рахунок. Уже за кілька хвилин Гегам оформив дубль. Мірошніченко підхопив круглого, пройшов правим краєм і віддав на Кадимяна. Новачок «Карпат» красиво прийняв м’яча на груди і точно пробив у ворота – 1:2.

Ще до перерви «Карпати» могли забити і третій гол – Неплях кинув у прорив Бланко, який обіграв одного захисника і вже фактично міг вискакувати сам-на-сам, але інший захисник у шпагаті вибив круглого подалі від воріт. На закуску схибив Ксьонз, який вийшов на побачення з кіпером, але занадто сильно викрутив м’яча, який пролетів повз стійку.

Початок другого тайму теж не віщував «Тернополю» райдужних перспектив. Карноза обігрався з гравцем, який знаходиться на перегляді, віддав на аргентинця, якому вже нічого не заважало забити третій гол в матчі.

Під контролем «Карпат» матч тривав до самого кінця. Щоправда, втримати навіть такий рахунок господарі не змогли. Бланко знову виривався до воріт, але цього разу його завалили у карній зоні. Пенальті чітко і спокійно виконав Денис Кожанов – 1:4 на користь «левів».

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар