Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська «Галичанка» двічі перемогла вінничанок і покращила турнірне становище (фоторепортаж)

Вівторок, 26 січня 2016 23:37
Тернопільська «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» у рамках дев’ятого туру чемпіоанту України серед команд жіночої Суперліги здобула двічі перемоги на своєму майданчику над «Білозгар-Медуніверситет» з Вінниці.

У першому з самого початку першої партії ініціативу у свої руки взяли тернополянки (5:2). Перша технічна перерва 8:6. На другому відрізку точилася рівна боротьба: вінничанки намагалися наздогнати суперника. Друга технічна перерва - 15:16. На жаль, наприкінці сету, господарки виявилися сильнішими, переломивши рівну гру на свою користь - як результат 25:23, повідомляє сайт Федерації волейболу України.

У другій партії знову вперед вириваються гравці "Галичанки" (5:1, 8:2). Маса помилок - і партія не принесла особливих сюрпризів для наших дівчат. Друга технічна перерва  - 16:10. Завершення партії - 25:18.  

Третій сет також розпочинається з відчутної переваги тернополянок (3:0, 8:1). «Білозгарівці» починають наздоганяти - 12:12. І знову серія від господарок, після чого з'являється комфортна перевага в 4-6 очок.  Вінничанки нічого не змогли протиставити - всі шанси на перемогу втрачені. Підсумок - 25:18 у партії та «+3» до активу суперника. 

Вирішальною у другому матчі стала третя партія, коли вінничанки після перемоги у другій партії, мали шанси взяти верх і в наступній, але поступилися на балансі. На четверту їх вже не вистачило. Важлива перемога господарок. 

Перемога «Галичанки» у другому матчі стала гарним подарунком зв'язуючій Ангеліні Дуб'янській на день народження!

Якщо до 9-го туру ми бачили доволі щільне положення команд у боротьбі за 4-е місце, то зараз ситуація розрядилася – надовго, чи ні, ще тільки належить дізнатися. А поки «Галичанка» та «Волинь», здобувши по дві перемоги в 9-му турі жіночої Суперліги, відірвалися від конкурентів.

Тернопільська команда в наступному турі відправиться в Рівне, і там ми побачимо, наскільки серйозно підкріплені турнірні амбіції «Регіни», наскільки стабілізувала свою гру «Галичанка» у відсутності Катерини Дудник.

XXV Чемпіонат України

СУПЕРЛІГА - жінки (2015-2016)

9 тур

 

«Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» – «Білозгар-Медуніверситет» – 3:0 (25:23, 25:18, 25:18)

«Галичанка»: Дуб’янська, Єфременко, Карпець, Мадзар, Рева, Туркула (к); Вер.Дельрос. Тренер – Андрій Романович.

«Білозгар»: Малярчук,  Козачковська, Франкевич, Якушева (к), Малишева, Яковчук; Кутнякова (л), Лужецька, Житовоз. Тренер – Юлія Якушева.

Судді: І.Столяр (Рівне), О.Скібіцький (Львів),

Тривалість матчу: 66 хв. (24+19+23).

Кращі гравці (версія ФВУ): Туркула - Малишева.

22 січня. Тернопіль. СК ТНЕУ. 95 глядачів. 

 

«Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» – «Білозгар-Медуніверситет» – 3:1 (25:14, 19:25, 26:24, 25:15)

«Галичанка»: Дуб’янська, Єфременко, Карпець, Мадзар, Рева, Туркула (к); Вер.Дельрос, Карпушина, Мельниченко. Тренер – Андрій Романович.

«Білозгар»: Малярчук,  Козачковська, Франкевич, Якушева (к), Малишева, Яковчук; Кутнякова (л), Лужецька, Житовоз. Тренер – Юлія Якушева.

Судді: О.Скібіцький (Львів), І.Столяр (Рівне).

Тривалість матчу: 83 хв. (18+21+24+20).

Кращі гравці (версія ФВУ): Дуб’янська - Малярчук.

23 січня. Тернопіль. СК ТНЕУ. 75 глядачів. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ