Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопіль за призами від Святого Миколая приїхали найсильніші київські та рівненські гімнастки (фоторепортаж)

Четвер, 10 грудня 2015 13:34
Два дні тривав відкритий чемпіонат міста Тернополя з спортивної гімнастики серед дівчат присвячений дню Святого Миколая.

Окрім наших спортсменок за першість змагалися найсильніші київські та рівненські представниці цього виду спорту.

«Наші змагання є своєрідним підбиттям підсумків календарного року, - розповідає старший тренер відділення спортивної гімнастики тернопільської ДЮСШ №2 Ірина Гейна. – Тут змагалися різні вікові групи: від дівчат 1999 року народження, до наймолодших восьмирічних гімнасток. Також під час чемпіонату був поділ на групи за спортивними досягненнями.»

Тернопіль представляли одразу шість команд. Окрім того, конкуренцію нашим гімнасткам складали ще і представниці з Києва та Рівного. Серед лідерів чемпіонату можна відзначити одразу кількох кандидаток у збірні України різного віку. Також змагалося двоє резервісток національної збірної. Зокрема, перемогу у кількох видах програми здобула тернополянка Анастасія Бачинська, яка є дворазовою чемпіонкою України. На вона навчається у Київському олімпійському коледжі.

«Відкритий чемпіонат Тернополя тренерський склад розглядав ще й як підготовчий до юніорського та дорослого чемпіонатів України, які відбудуться навесні, - додала Ірина Гейна. – Вже Зараз ми бачимо у половинному вигляді склад збірної нашої області на першості України. Звичайно, що програми ще будуть напрацьовуватися, але ми вже бачимо на основі чого будемо формувати наші команди.»

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ