Читайте нас в соціальних мережах

Про Тернопільського митрополита видали книгу

Понеділок, 20 листопада 2017 14:23
Пам’яті спочилого Предстоятеля УАПЦ, який багато років очолював Тернопільську єпархію цієї Церкви та був уродженцем нашого краю, присвятили книгу “На молитовну пам’ять + Митрополит Мефодій”.

Про це повідомили у Фонді пам`яті Блаженнішого Митрополита Мефодія.

До видання увійшли рідкісні фото та цитати Блаженнішого Мефодія Митрополита Київського і всієї України Предстоятеля УАПЦ виголошені ним у дні церковних свят і з різних нагод суспільного життя.

«Особливо у книзі прослідковується роль Тернопільщини у житті Владики та його безмежна любов до своєї землі – малої Батьківщини», - кажуть у Фонді.

Під час презентації книги душерозпорядник блаженоспочилого Владики Мефодія о. Роман Будзинський звернувся до гостей: «Книга завжди була найціннішим дарунком для нашого Владики, Вчителя, Наставника. Роль Митрополита Мефодія в житті Церкви, в моєму житті є непересічною! Сьогодні, як ніколи нашим священикам, вірним УАПЦ, всім хто любив і знав Блаженнішого потрібні Його слова підтримки, слова, що завжди йшли від самого серця і торкались кожного не залишаючи байдужим ані старого, ані малого. Тому саме це видання стало нашою вдячністю Очільнику Церкви котрий мислив масштабно і був послідовним церковним політиком».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ