Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщину відвідає священик, який здобув право носіння чорного берету морпіхів

Вівторок, 26 вересня 2017 13:22
Тернопільщині відвідає капелан 36-ої окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ, “Народний Герой України”, священик Української Греко-Католицької Церкви о. Андрій Зелінський.
 
29 вересня він, на запрошення Бучацької єпархії УГКЦ, відвідає місто Чортків та поспілкується з городянами на тему; “Україна сьогодні. Складні питання”.
 
Зустріч відбудеться о 17.00 год в актовому залі єпархіального управління, що по вул. Монастирська, 1.
 
Капелан, викладач Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, автор книг: «Соняхи. Духовність на час війни», «На ріках вавилонських. Кілька думок про повернення» отець Андрій Зелінський здобув філософську освіту в Коледжі Святого Василія, Стемфорд (США), богословську – в Папському Григоріанському університеті в Римі (Італія), політологічну – в Національному університеті «Києво-Могилянська академія».
 
З червня 2014 року бере активну участь у наданні духовної підтримки українським військовим у зоні АТО, здійснюючи своє служіння у підрозділах ЗСУ під Слов’янськом, Краматорськом, Старогнатівкою та у Пісках, Дебальцевому, Широкіному Донецької області.
 
У травні 2017 року військовий капелан успішно пройшов випробовування смугою перешкод завдовжки сім кілометрів та здобув право на носіння чорного берету морських піхотинців.
 
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ