Читайте нас в соціальних мережах

Цього тижня розпочнеться десятиденне піше паломництво родин мігрантів до Зарваниці

Вівторок, 01 серпня 2017 15:07
З 4 по 13 серпня триватиме цьогорічна піша проща родин українських мігрантів до Зарваницького духовного центру, що на Тернопільщині.

Як повідомили у Пасторально-міграційному відділі УГКЦ, зустріч паломників відбудеться 4 серпня у місті Самборі о 7:00 на Святій Літургії у церкві Різдва Пресвятої Богородиці. Вихід прочан о 9:30.

З благословення голови Пасторально-міграційного відділу УГКЦ владики Йосифа (Міляна), духовним провідником прощі є о. Антон Борис, священик Київської архиєпархії УГКЦ.

Проща присвячена 125-й річниці від дня народження патріарха Йосифа Сліпого.

У департаменті інформації УГКЦ нагадали, що прощу родин мігрантів Самбір-Зарваниця започаткував нині покійний виконавчий секретар ПМВ о. Василь Поточняк.

Духовна програма прощі: щодня Служба Божа, молитва на вервиці за жертводавців прощі, ранішні й вечірні молитви, Ісусова молитва, молитви намірень, акафісти та молебні, уділення Таїнства Єлеопомазання.

Духовно-мистецька програма прощі: парад вишиванок і парад українських (давніх) пісень, концерт Оксани Винницької, традиційний фестиваль мігрантської творчості у Зарваниці, молодіжний захід біля вогнища у Зарваниці.

Додати коментар