Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни пікетували міськраду та вимагали перерахувати тарифи на ЖКХ

Четвер, 25 червня 2015 13:58
Близько півсотні людей сьогодні зібрались біля міськради. Активісти вимагали перерахувати тарифи на ЖКХ, який рекомендує Кабінет Міністрів. Від міськради вони ж вимагали не затверджувати тарифів Уряду допоки ціна не відповідати українським міркам.

"Сьогодні ми вимагаємо створити комісію у десятиденний термін з представників громадських організацій, представників виконавчої влади м. Тернополя і депутатів місцевої міської ради, яка перерахує тарифи на ЖКХ, які рекомендує Кабінет Міністрів, що газ, який йде в ЖКХ є українського виробництва. Відповідно він коштує значно дешевше аніж європейський чи російський газ. Однак ціни на нього чомусь не не відповідають українським міркам" - зауважив активіст пан Яролсав.

Відтак активісти вимагали у місцевого депутацького корпусу опираючись на Закон України "Про місцеве самоврядування" та Закон "Про теплопостачання" не затверджувати тарифів Уряду до результатів роботи вищезгаданої комісії.

Коментарі  

0 #2 Леонід 29.06.2015, 23:30
Надал на пікет зігнав усіх сепаратистів з комунальних підприємств міської ради та всі сепаратиські школи міста. А верховодив протестною акцією проти злочинних тарифів уряду під стінами ОДА головний сепаратор країни таваріщь Тянібок. Так що таваріщь Наділ поспішив ти назвати аналогічну акцію під стінами міської ради сепаратиською.
Скарга
-1 #1 Тарас 25.06.2015, 14:09
Добре, шо всі сміялися, як два тижні тому свобода пікетувала ОДА. Всім смішно було і замість спільно підтримати і чогось досягти, всі знов переділилися. Шо ж - вибори скоро...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ