Читайте нас в соціальних мережах

«Через рік рейтинги Зеленського впадуть так само, як і Порошенка», – Ігор Побер

П'ятниця, 02 серпня 2019 16:04
Через деякий час рейтинги новообраного президента Зеленського опустяться нижче, так само, як це було із попереднім очільником держави.
 
Про це заявив народний депутат України VII та VIII скликань з Тернопільщини Ігор Побер.
 
– Нова влада обіцяє зняття недоторканності, викорінення корупції та кнопкодавства. Це – популярні кроки, про які хочуть чути українці. Але ми розуміємо, що не можна раз відрубати мечем і завтра корупція в державі зникне. Для цього потрібно чимало часу. Думаю, через рік рейтинги Зеленського впадуть так само, як і Порошенка,– пояснив Ігор Побер.  
 
Окрім цього, Ігор Побер висловив свою думку щодо проведення школи «Зе! Депутата» у Трускавці.
 
– Коли я вдруге зайшов у Раду, то пан Гнап критикував мене через те, що тренер з пауерліфтингу став народним депутатом. До того часу я вже 5 років був місцевим депутатом та 4 роки очолював обласне управління. Мабуть, якийсь досвід та багаж у мене був. Перед тим, як стати народними обранцями, ми з колегами-ударівцями також брали участь у багатьох тренінгах, але робили це задовго до депутатства. Щодо інтенсиву в Трускавці, то, за підрахунками журналістів, він обійдеться у кругленьку суму. Цікаво, хто ж буде це все оплачувати. У «Слуги народу» поки немає партійної структури. Можливо, це будуть якісь спонсорські кошти. Вони мусять відобразити це для НАЗК. А зараз ми спостергіємо  за тим, як «слуги» дружньо разом роблять зарядку, стрибаючи на одній нозі, - додав Ігор Побер.
 
 
 
 



ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ