Читайте нас в соціальних мережах

Рабінович: Ми не дозволимо красивим мордам розпродати українську землю

Середа, 10 липня 2019 09:05
На майбутніх парламентських виборах українці повинні віддавати свій голос за економічні програми партій. Ми не повинні дозволити співакам і артистам продати українську землю - останнє, що у нас залишилося.

З таким закликом виступив народний депутат України і співголова партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабинович в ефірі програми «Розмови За життя з Рабіновичем» на телеканалі «112 Україна».

«Президент Володимир Зеленський і його партія« Слуга народу »заявили, що після перемоги на парламентських виборах відразу ж приступлять до повномасштабної приватизації і розпродажу землі. Перекладаю: ми відразу почнемо продавати те, що не встигли продати до нас, ще й всю українську землю продамо », - нагадав політик.

Таким чином, вважає Вадим Рабінович, влада «здійснить головну мрію всіх іноземців, які впроваджувалися в наші державні органи в останні роки».

«Вони зрозуміли, що ми - бідні люди, в Україні особливо вже нічого не вкрадеш, а наша родюча земля - це чи не єдиний шанс збагатитися. І коли земля стане товаром, її куплять ті, у кого є гроші! З огляду на, що у більшості населення нашої країни коштів для скупки земель немає, її викуплять іноземці, а ми станемо чужими на своїй власній землі. Одне радує: падіння рейтингу Зеленського і його партії показує, як люди ставляться до подібного рішення, а також до відмови від світу і відмови врегулювати тарифи », - підкреслив політик.

У зв'язку з цим народний депутат звернувся до українців із закликом на майбутніх парламентських виборах голосувати за економічні програми партій, «щоб не було соромно перед дітьми».

«Можна голосувати за красиву морду, ходу або волосся. Насильно милим не будеш! Але якщо ви бачите, що партія має намір продати землю або замінює це красивою фразою «мають намір створити ринок землі», то ви просто-напросто не маєте права підняти руку, голосуючи за це. Я не розумію, як ви потім будете пояснювати дітям, чому українці не володіють власною землею! Голосуючи, подумайте про це. А ми - «Опозиційна платформа - За життя» - обіцяємо: якщо подібний закон буде прийнятий, ми вийдемо на вулиці, щоб відстояти нашу землю », - резюмував Вадим Рабінович.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ