Читайте нас в соціальних мережах

Тимошенко буде сильним союзником Зеленського – політологи

Понеділок, 08 липня 2019 10:27
Парламент намагається протидіяти Володимиру Зеленському, користуючись його недосвідченністю. Так Президент закликав Уряд звільнити крісла, але парламент провалив відставку Володимира Гройсмана.

Таким чином, Верховна Рада відтерміновує необхідні людям зміни. Та люди вже не можуть чекати. Люди вимагають відновити справедливість. А Уряд на чолі з Володимиром Гройсманом навряд можна назвати провідником змін. Цей уряд підвищував тарифи, гальмував зростання економіки та доходів людей. Уряд Гройсмана справедливо називають антисоціальним. Кабмін повністю виконував вказівки Петра Порошенка і продовжує їх виконувати. Та вже після виборів нас чекатиме новий Уряд та новий Прем’єр.

Вибори до Верховної оновлять парламент. Найбільше місць може отримати “Слуга Народу». Але, на думку політологів, Зеленський не зможе сформувати однопартійну більшість. Скоріш за все доведеться об’єднуватись. Зокрема, про це говорить Руслан Бортнік:

«Якщо «Слуга народу» візьме близько 40%, то їм потрібен буде партнер, менш імовірно, що партнери. Найбільш імовірним таким партнером сьогодні розглядається «Батьківщина» Тимошенко. Можливо, партія Гриценка, «Голос» Вакарчука, якщо пройде», – зазначив Бортнік у коментарі Слову і Ділу.

Поділяє думку Бортніка і політолог Володимир Фесенко. Він стверджує, що «Слуга Народу», скоріш за все, буде об’єднуватись з «Батьківщиною»:

«І Петро Порошенко, і колишні регіонали токсичні для Володимира Зеленського. Зеленський навряд піде з ними на союз. Найбільш потенційним союзником, який вже простягає руку допомоги є «Батьківщина» та Юлія Тимошенко», – про це сказав Володимир Фесенко в ефірі UkrLife.

Більшість у складі «Слуги народу» і «Батьківщини» дозволить Зеленському бути популярним президентом. Оскільки, у Тимошенко, як прем’єра, є досвід і готова стратегія «Новий Курс». Реалізація «Нового Курсу» дозволить підняти рівень доходів, знизити тарифи та владнати проблеми у гуманітарній сфері. Фахівці з команди Тимошенко можуть фахово посилити зелену команду молодого президента. 

Віктор Стрикун,

політичний оглядач

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ