Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо, хто з Тернопільщини представить партію «Хвиля» Віктора Чумака на парламентських виборах

Середа, 12 червня 2019 08:48
Політична партія «Хвиля» позафракційного народного депутата Віктора Чумака вже представила першу десятку кандидатів до Верховної Ради України на позачергові парламентські вибори.
Ухвалили відповідне рішення під час з’їзду, що відбувся 10 червня.
Так, перші позиції у списку посіли:
  • лідер «Хвилі» Віктор Чумак;
  • доброволець Вікторія Крамаренко;
  • адвокат, магістр юридичних наук Олена Єресько;
  • громадський активіст Володимир Козленко;
  • лікарка, громадська активістка Олена Лящевська;
  • підприємець Олександр Вітько;
  • народний депутат України Наталія Новак;
  • народний депутат України попереднього скликання від партії «Удар» Олександр Мочков;
  • юрист, громадська активістка Юлія Мазуренко.
Віктор Чумак під час зібрання наголосив на тому, що він є позафракційним, тому прагне все змінити щиро і без зайвого пафосу та гучних гасел.
 
– Я згуртував навколо себе людей з однаковими поглядами на процес розвитку держави. Ми всі об’єднуємось заради однієї спільної мети – сильна, незалежна, справедлива Україна. Я горджуся першою десяткою нашої політсили. Це – освічені та цілеспрямовані люди, які зможуть побудувати державу європейського зразка,– наголосив Віктор Чумак.
 
Тернопільщину від партії «Хвиля» на дострокових  парламентських виборах представлятимуть голова Тернопільського осередку «Громадянського Руху “Хвиля”» Олексій Станько (№ 15 у списку), підприємець Павло Чебанов (округ № 163) та громадський активіст Роман Довбенко (округ № 166).
 
За словами Олексія Станька, важливим завданням у розвитку держави на майбутні роки має стати реформа правоохоронних органів.
 
– Ми пропонуємо ліквідувати стару та корумповану прокуратуру, яка досі працює за радянським принципом. Натомість варто створити службу державного обвинувачення у судах та нагляд за додержанням законів правоохоронними органами. Кожен правоохоронець має пройти переатестацію, аби показати свою реальну доброчесність. Особливу увагу в цьому питанні варто приділити саме кримінальній поліції. Окрім цього, ми хочемо зробити так, аби СБУ більше не була страшним сном українського бізнесу. Головним завданням цієї структури має стати контррозвідувальна діяльність, а також захист державних інтересів,– пояснив Олексій Станько.
 
До слова, дострокові парламентські вибори 2019, на яких оберуть склад Верховної Ради ІХ скликання, відбудуться в Україні 21 липня.
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ