Читайте нас в соціальних мережах

«Єдина найкраща річ, яку зробить цей парламент – проголосує за мораторій на зростання тарифів» – очільник Тернопільської «За життя» Олександр Кравчук

Четвер, 16 травня 2019 15:50
Народні депутати перед розпуском повинні проголосувати постанову щодо накладання мораторію на зростання тарифів за комунальні послуги – ось основна вимога представників політичної сили «Опозиційної платформи – За життя».
 
Так, за словами лідера та засновника партії Юрія Бойка, перед тим як канути у вічність парламент зобов’язаний затвердити мораторій на підвищення комунальних тарифів, адже це – вимога виборців. Такої думки дотримується й очільник Тернопільського обласного осередку «Опозиційної платформи _ За життя» Олександр Кравчук.
 
– За час правління цього парламенту, так само як і за час президентства Порошенка, наша країна занурилася у економічну безвихідь. Усе, чого спромоглася досягти ця влада, це нескінченна війна, тотальне зубожіння, захмарний ріст цін як на комунальні послуги, так й на продукти чи товари. Цей список «перемог» можна дуже довго продовжувати, на жаль. Саме тому я переконаний, єдиним найкращим рішенням, яке може прийняти цей парламент перед своїм розпуском – проголосувати за постанову щодо мораторію на зростання комунальних тарифів. Депутати повинні проголосувати таке рішення якнайшвидше, адже людей довели навіть до того, коли вони не можуть заплатити, бо не мають чим. Ці захмарні тарифи привели до заборгованості населення з оплати ЖКГ послуг на суму в понад 80 мільярдів гривень!  зазначає Олександр Кравчук.
 
Керманич Тернопільської «За життя» обурений й повною лицемірністю політиків, які нині займають ключові посади в країні та диктують умови життя для простого населення.
 
– Ця влада останні 5 років на все горло волала про те, що ми йдемо в Європу, що українці повинні ще трішки почекати і у них буде гідне і забезпечене життя. Щоправда, в той самий час вони прийняли рішення, якими загнали людей у нужденність: ціни захмарні, нестабільний курс валюти, низькі зарплати та мізерні пенсії. Усе це просто повне лицемірство. Адже у тій самій Європі політики займаються не популізмом, не кричать пустих фраз та не дають оманливих обіцянок, там працюють для людей і на людей. Ось як приклад Франція, де влада планувала підняти податок на пальне. Проте думка людей, обурення і невдоволення французів змусили Еммануеля Макрона відмовитися від таких намірів. Він відклав підвищення цін на пальне на пів року, а також на вимогу протестувальників розробив пакет реформ, згідно яких у Франції повинні зменшити податки, збільшити зарплати, покращити соціальні стандарти тощо. Ось вам справжній приклад європейської політики. У нас же в країні влада лише маніпулює такими речами. Саме тому, як вияв покаяння перед українським народом за скоєне зло, парламент просто зобов’язаний підтримати постанову про мораторій на зростання цін за комунальні послуги. Людям уже набридла бідність та постійне виживання. Українцям остогидло чекати, коли ж влада зверне свій погляд на проблеми людей! Саме цією постановою ми зможемо заблокувати незаконні дії НКРЕКП та Кабміну! – наголосив Олександр Кравчук.
 
 
 
ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Братва 24.05.2019, 09:45
Бандюган з 90-х, який пішов в політику. Напевне прикрили його незаконний карєр, де він крав пісок
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ