Читайте нас в соціальних мережах

Юрій Бойко: Початок мирних переговорів, зниження тарифів та підвищення пенсій – перші кроки після перемоги на виборах

Субота, 16 березня 2019 19:27
Про це заявив народний депутат, засновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Юрій Бойко, відповідаючи на питання журналістів по завершенню Всеукраїнського форуму активу політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”, який у середу, 13 березня, відбувся в Києві.

Він зазначив, що головне, що відрізняє ОПОЗИЦІЙНУ ПЛАТФОРМУ – ЗА ЖИТТЯ від інших політичних сил – це наявність чіткого бачення шляхів завершення війни, повернення територій і людей.

«У нас є конкретний механізм, як завершити війну. Це не якісь там загальні фрази. Незважаючи на рейтинги, на можливі політичні проблеми, ми розуміємо, що потрібно робити для досягнення миру. І це те, що вирізняє нашу політичні силу поміж інших», – сказав Юрій Бойко.

«Потрібно переходити до прямих переговорів з усіма сторонами конфлікту. Повинні бути офіційні делегації з офіційними директивами, які зможуть напрацювати пропозиції. Друге – повинен бути особливий статус цих територій, тому що необхідно кілька років для відновлення там мирного життя. І закон про амністію для тих, хто не був причетний до тяжких злочинів. Потім, коли будуть напрацьовані пропозиції, потрібно виходити на референдум і сказати: громадяни України, ми пропонуємо такий сценарій – так чи ні? Якщо «так», то ми рухаємося далі до підписання мирного договору і повернення територій та людей. Я і моя команда зможемо це зробити. І ми це зробимо», – наголосив засновник ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ.

Він також назвав свої перші три кроки на посту президента. «Перше – це формування офіційних делегацій для проведення мирних переговорів. Вони матимуть офіційні директиви, затверджені указом президента. Друге – це приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня. Ціновий максимум – це 4900 грн за тисячу кубометрів газу. Також перегляд контрактів з «Газпромом» і підготовка нового контракту на транзит. Третє – це реальні кроки для підвищення зарплат і пенсій за рахунок розвитку економіки і створення нових робочих місць», – розповів Юрій Бойко.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ