Читайте нас в соціальних мережах

Об'єднаний кандидат у Президенти від націоналістів Руслан Кошулинський сьогодні відвідав Тернопільщину (фоторепортаж)

Четвер, 31 січня 2019 21:45
У рамках візиту кандидат від об’єднаних націоналістичних сил України зустрівся із жителями Тернополя та Бережан; розповів про ключові й найбільш важливі аспекти своєї передвиборчої програми; поспілкувався із фахівцями медичної, соціальної та комунальної галузей щодо реалій сьогодення, економічної ситуації в країні та поділився своїм баченням розвитку нашої держави й досягнення миру на Донбасі.

Також Руслан Кошулинський презентував себе як людину, націоналіста та поділився цікавими історіями із свого особистого життя й політичним досвідом.

Загалом Руслан Кошулинський впродовж дня встиг відвідати КУТОР «Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю»; Тернопільські комунальні міські лікарні №2 і №3; КП ТМР «Тернопільводоканал», а на завершення свого візиту – провів зустріч із громадою міста Бережани.

– Українські націоналісти об’єднались у розумінні того, що потрібно спільного кандидата. Тоді це дасть набагато більший кумулятивний ефект. Саме тому я представляю не лише Всеукраїнське об’єднання «Свобода», але й багато інших націоналістичних організацій, які вирішили об’єднатись та висунути мене єдиним кандидатом на пост глави держави з подальшим спільним проходом до парламенту, - наголосив під час зустрічі Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, що свободівця Руслана Кошулинського від об’єднаних націоналістичних сил зареєстрували кандидатом на посаду Президента України ще 28 січня. Члени ЦВК ухвалили відповідне рішення під час засідання одноголосно. Документи ж на офіційну реєстрацію були подані 23 січня.

Довідка: Руслан Кошулинський народився у Львові 1969 року. Свободівець – народний депутат України VII скликання, заступник голови Верховної Ради (VII скликання), голова Секретаріату Всеукраїнського об'єднання «Свобода». У 2014 році Кошулинський разом із однопартійцями Олексієм Кайдою та Маркіяном Лопачаком відправився артилеристом в АТО у складі у 44 артилерійської бригади.Проходив службу на Донбасі в званні старшого сержанта. Є учасником комбатантського об'єднання «Легіон Свободи».

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ