Читайте нас в соціальних мережах

Укропівець з Підволочищини отримав грамоту за професіоналізм та сумлінну працю

П'ятниця, 07 грудня 2018 15:39
З нагоди Дня працівників місцевого самоврядування у Тернопільському драматичному театрі нагородили депутата Підволочиської районної ради від УКРОПу Олега Збрика.
 
Грамоту за високий професіоналізм та сумлінну працю укропівець одержав з рук голови обласної ради Віктора Овчарука.
 
Олег Збрик отримав нагороду не вперше, бо таких подяк та грамот має вже кілька десятків. Саме він декілька разів нагороджений за патріотизм та активну волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку українського війська, яке на сході України захищає цілісність нашої держави від російського агресора.
 
– День місцевого самоврядування – особливе свято для мене. Вже тривалий час я є не лише депутатом районної ради, але й волонтером. Саме представники місцевої влади, діючи в межах закону, забезпечують реалізацію інтересів населення. Дуже важливо, аби вони також розуміли потреби армії та сприяли покращенню умов наших хлопців, які в холодних окопах дбають про безпеку всього українського народу, – поділився Олег Збрик.  
 
До слова, починаючи від січня і до лютого 2017 року Олег Збрик разом із іншими небайдужими активістами відремонтував машину швидкої допомоги, тягач та БТР, які привезли солдати 44-ої окремої артилерійської бригади, що повернулися на ротацію.
47684659 435239393677030 6387277149870489600 n

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ