Читайте нас в соціальних мережах

«Люди підтримують “За життя” на Тернопільщині, адже втомились через пусті обіцянки влади та псевдоактивістів» - очільник Тернопільської «За життя» Олександр Кравчук

П'ятниця, 07 грудня 2018 14:20
Голова Тернопільського обласного осередку політичної партії «За життя» Олександр Кравчук прокоментував нещодавні безпідставні нападки з боку активіста, координатора «Вільних Людей у Тернополі» Івана Ковалика.
 
Так, Іван Ковалик на своїй сторінці в facebook написав пост, у якому відкрито та безпідставно звинуватив очільника Тернопільської «За життя» у колабораціонізмі. Також активіст зазначає: «Саша (Олександр Кравчук – прим.авт.) всіма силами намагається довести свою профпридатність Медведчуку та Рабіновичу розбудовуючи обласну структуру «За життя» з числа функціонерів колишньої партії регіонів…»
 
- Буквально недавно у facebook побачив пост активіста Івана Ковалика, який просто робить жалюгідні спроби в чомусь нас звинуватити. Я в котре наголошую, що представники нашого обласного партійного осередку піклуються та переймаються проблемами людей. Останні підтримують нас, адже втомились через пусті обіцянки влади та діяльність активістів, які переслідують власну вигоду. Ми виїжджаємо до людей, допомагаємо власними силами вирішувати ті проблеми, над якими повинна була б працювати влада, яка просто махнула рукою на людей. Та ж сама ситуація і з активістами, які натомість реальної підтримки та допомоги – придумують умілі звинувачення та розписують кілометрові пости гніву і т.д. Іван Ковалик переконаний, що ми розбудовуємо наш обласний осередок. Так це ж і не секрет. Ми робимо це, щоб допомогти знедоленим людям у районах, селах нашої області. Чому ж Іван замість того, щоб зробити корисну справу - допомогти сільській школі, підтримати людей, яким не виплачували зарплати тощо, придумує безпідставні звинувачення? Щодо колабораціонізму, я – ніякий не колаборант. Ми не підтримуємо війну в країні, однак, вболіваємо за наших військових та нашу державу, адже любимо її так само, як справжнього патріота. Наша партія працює для людей та відстоює інтереси України. Ми відкрито звинувачуємо нинішню владу в ситуації, яку зараз маємо. За ті роки правління, вони не зробили жодного реального покращення для народу. Навпаки, українці рятуються та виїжджають за кордон, щоб хоч якось прогодувати сім’ю, адже тут – високі ціни, курс валюти постійно коливається, тарифи на комунальні послуги ростуть, а зарплати – мізерні. Якщо громадський активіст не бачить різниці між опозицією та колабораціонізмом, я співчуваю йому, а ще більше – людям, які довіряться такому активісту. Більше того, переконаний, що Іван Ковалик «придбаний» провладною партією, адже він чомусь не критикує її. Тобто його цілком задовольняють ті реалії, в яких ми опинилися через нинішню владу: долар по 28 гривень, тарифи на газ зросли на 600%, літр дизельного пального – понад 30 гривень, прожитковий мінімум навіть до 2 тисяч не дотягує, а пенсія – півтори тисячі. Якщо ці всі покращення влади його задовольняють , що ж це за такий псевдоактивіст? Активіст це людина, яка бореться за справедливість та підтримує і відстоює інтереси народу. Такий громадянин не може категорично підтримувати чи не підтримувати політичні сили. Він повинен аналізувати та співставляти всі «+» та «-» і шукати правду, щоб захищати людей. Все, що поки я побачив у діяльності Івана Ковалика – це сліпа віра владі та гучні пости у соціальних мережах, замість реальних дій. Я пропоную Івану Ковалику брати прапори та їхати під Кабмін, - іронізує Олександр Кравчук.

Коментарі  

0 #1 Марія 07.12.2018, 16:10
facebook.com/.../...

Для Ковалика!!! Цього він нам бажає!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ