Читайте нас в соціальних мережах

Укропівці Тернопільщини вітають переможця президентських праймеріз – Олександра Шевченка (фоторепортаж)

П'ятниця, 07 грудня 2018 13:32
Народний депутат від «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» Олександр Шевченко здобув перемогу на перших партійних праймеріз. Його кандидатуру підтримали однопартійці з 24 регіонів України.
 А вже 5 грудня у Києві, під час XVI з’їзду партії, було ухвалене офіційне рішення делегувати укропівця на вибори президента України у березні 2019 року. 
- Олександр Шевченко належить до категорії нових лідерів, які прийшли в політику за покликом Майдану, які символізують нову українську мрію та ідею – громадянина, який творить свій успіх своїми руками. Ця людина ніколи не забуває про тих, хто поруч, про своїх, про українців, –зазначив під час урочистої частини з’їзду голова УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко. 
Саме з такої нагоди представники Тернопільського обласного осередку УКРОП вітають однопартійця та щиро підтримують свого кандидата на майбутніх виборах. 
-На даному етапі розвитку нашої країни зміна влади повинна відбуватися кожні 5 років- зауважує голова Тернопільського обласного осередку «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Андрій Цибульський. - Головне, щоб на зміну приходили проукраїнські та проєвропейські політики. Не можна більше допускати узурпації влади в руках одного «клану». На повторний термін можна буде обрати такого президента, який своїми діями забезпечить добробут та мир в Україні. Перевага Олександра Шевченка в тому, що він є політиком нової генерації, самодостатньою людиною та справжнім патріотом України, який поважає закон, звичаї та традиції українського народу. Я очікую складну та брудну виборчу кампанію, саме такі методи звикла використовувати влада в нашій країні в боротьбі зі своїми опонентами. Олександр Шевченко користується значною підтримкою на Тернопільщині, оскільки його добрі справи та мудрі слова не залишаються осторонь мешканців нашого краю. Весь наш обласний осередок – укропівці всієї Тернопільщини – вітає Олександра Шевченка із гідною перемогою на наших праймеріз.
Сам Олександр Шевченко переконаний, що нинішня влада не має шансів перемогти, а президент боїться програти перегони.
 - Поки ми самі не станемо заможними, не збудуємо сильну економіку та армію, годі очікувати, що нам хтось допоможе. Ми повинні стати незалежною, справедливою державою. І в цій державі єдиним власником нарешті має стати український народ. Якщо ми не здобудемо перемогу, ми ніколи не виберемося із жебрацтва, в яке нас кинули політики, котрі протягом 27 років були при владі,  підкреслив представник «Українського об’єднання патріотів».
Нагадаємо, УКРОП став першою політсилою в Україні, яка провела внутрішньопартійний публічний відбір кандидата на посаду президента. Партійні праймеріз стартували на початку березня цього року. Фінальна частина відбулася в усіх областях України з 28 вересня по 18 листопада. Партійці з обласних, республіканської в АР Крим, міських у Києві та Севастополі організацій обирали свого фаворита шляхом голосування.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ